Greeks do it better: Βρήκαμε τα πιο funky τσαντάκια παραλίας και είναι ελληνικά

Το Zoe Homemade Handbags είναι ένα ελληνικό fashion brand που δημιουργεί κομψές all day bags, βραδινά τσαντάκια, beach bags και μικρά purses για τη θάλασσα από το 2012 μέχρι και σήμερα. Η ιδιοκτήτρια και δημιουργός τους, η Ζωή, αγαπούσε τη μόδα ανέκαθεν και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα αξεσουάρ.
Greeks do it better: Βρήκαμε τα πιο funky τσαντάκια παραλίας και είναι ελληνικά
Μπορεί λοιπόν οι σπουδές της να μην είχαν σχέση με τη μεγάλη της αγάπη, όμως τελικά δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από αυτή. Πάντα έψαχνε κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό στις τσάντες που κρατούσε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έψαχνε τρόπο να εκφραστεί και να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της, γεννήθηκε τελικά το δικό της, προσωπικό brand, το Zoe Homemade Handbags.

Aυτό το «made in Greece» label υπογράφει τσάντες, φτιαγμένες στο σπίτι, με μεράκι, αγάπη και φυσικά υψηλή αισθητική. Κάθε συλλογή περιλαμβάνει «Ιt-bags» φτιαγμένες με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και διαχρονικά chic σχέδια που μπορούν να κρατηθούν κάθε χρόνο χωρίς να δείχνουν «out of style». Για αυτό το καλοκαίρι ξεχωρίσαμε τα μικρά, τσαντάκια παραλίας –που φυσικά δεν κρατιούνται μόνο στη θάλασσα, αλλά παντού- τα οποία έχουν πάνω τους μοτίβα εμπνευσμένα από τον βυθό της θάλασσας. Κοράλλια, αστακοί, ψάρια και φύκια στολίζουν τα πιο cool purses που είδαμε τελευταία και δίνουν «Zoe» -#diplis- στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.
Greeks do it better: Βρήκαμε τα πιο funky τσαντάκια παραλίας και είναι ελληνικά
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 φουλάρια και hairbands για τις πιο στυλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: