Greece’s Next Top Model: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο STAR (trailer)

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός επανέρχεται στη χώρα μας μέσα από τους δέκτες του Star. Το Greece’s Next Top Model κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00, αναζητώντας τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κopiτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.
Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους.
Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται οι Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίοι μαζί με έναν «Μέντορα» θα  έχουν τον τελικό λόγο. Είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη των κopιτσιών, μέχρι το τέλος και μέχρι τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: