Grammy Awards 2022: “Ολες οι statement εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Η 64η απονομή των βραβείων Grammy είναι γεγονός και το κόκκινο χαλί ήταν απλώς εντυπωσιακό.

Μετά τα Oscars, που φέτος ήταν άκρως επεισοδιακά, μετά τις επί σκηνής διαμάχες και όλα τα ευτράπελα που ακολούθησαν, σειρά είχε η γιορτή της μουσικής. Τα Grammy πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, υπό την σκιά των έντονων παγκόσμιων γεγονότων. Παρόλα αυτά, όλοι οι κορυφαίοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στην απονομή των βραβείων για ακόμη μια φορά, τραγούδησαν, διασκέδασαν και εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με τις εμφανίσεις τους.

Η αλήθεια είναι πως τα Grammy έχουν ένα πιο εκκεντρικό, ανατρεπτικό και statement red carpet, με τους pop stars να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με edgy looks που προκαλούν συζητήσεις. Αυτή η τελετή βέβαια είχε και ηχηρές απουσίες, με τους Beyonce και Jay Z, την Rihanna και πολλούς άλλους να μην βρίσκονται στα φετινά βραβεία. Ωστόσο το κόκκινο χαλί δεν έχασε τίποτα από την λάμψη του με τους παρευρισκόμενους να κάνουν τα φλας να αστράφτουν.

Grammy Awards 2022: Ολες οι statement εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Η Lady Gaga ήταν για ακόμη μια φορά απαστράπτουσα και αψεγάδιαστη μέσα στο custom Armani Prive gown της, σε κλασικό ασπρόμαυρο χρώμα, με άρωμα old Hollywood ντίβας και κοσμήματα του οίκου Tiffanys. Για την εμφάνιση της επί σκηνής διάλεξε ένα Elie Saab Haute Couture gown σε petrol. Εξίσου εντυπωσιακή σε διαφορετικό μήκος κύματος ήταν και η Dua Lipa, η οποία εμπιστεύτηκε την αγαπημένη της Donatella Versace για ακόμη μια φορά, με ένα μαύρο maxi φόρεμα του 1992, από τις signature δημιουργίες του ίδιου του Gianni Versace, που θύμιζε το iconic μαύρο φόρεμα με τις παραμάνες της Liz Hurley. Έκανε με αυτό τον τρόπο την δική της δήλωσε γύρω από το sustainability, επιλέγοντας και πάλι ένα vintage gown.

Grammy Awards 2022: Ολες οι statement εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

 Η Billie Eilish για ακόμη μια φορά με μία ολόμαυρη εμφάνιση, όπως το συνηθίζει, από τον Rick Owens, η Hailey Bieber με λευκό minimal σύνολο του Yves Saint Laurent συνοδευόμενη από τον Justin Bieber και η Megan Thee Stallion με Roberto Cavalli, απογείωσε το animal printed. 

Δείτε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις στο gallery: 

Διαβάστε επίσης:

Color pop: Τα 5 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις τσάντες της άνοιξης

Butterfly top: Το «φαινόμενο της πεταλούδας» επανέρχεται την άνοιξη με 00s δυναμική

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: