Goth princess η Kristen Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer» στο LA!

Η Kristen Stewart είναι η πιο εναλλακτική εκδοχή της πριγκίπισσας Diana που θα μπορούσες να φανταστείς.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Spencer» έκανε επιτέλους πρεμιέρα στο Los Angeles. Τα βλέμματα περισσότερο από ποτέ είναι στραμμένα πάνω στην πρωταγωνίστρια, Kristen Stewart, που έχει αναλάβει να μεταφέρει την πριγκίπισσα Diana στη μεγάλη οθόνη υπό το σκηνοθετικό άγγιγμα του Pablo Larrain.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, η 31χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Charlie’s Angels» εμφανίστηκε στο Directors Guild of America με ένα ιδιαίτερο look.

Το goth look της Kristen Stewart

Η Kristen Stewart, γνωστή για τις πιο εναλλακτικές της επιλογές όσον αφορά στο στυλιστικό κομμάτι, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του «Spencer» με ένα goth look. Η σταρ επέλεξε μία two-piece του οίκου Chanel -ένα fashion house του οποίου είναι χρόνια ambassador- αποτελούμενο από ένα super crop top και μία maxi φούστα με φραμπαλάδες και διαφάνειες.

Goth princess η Kristen Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer» στο LA!

Το gothic style στη μόδα

Η gothic μόδα είναι σκοτεινή και αποπνέει έναν μυστηριώδη χαρακτήρα. Περιλαμβάνει φορέματα και υφάσματα που ανήκουν στη Βικτωριακή εποχή και που θυμίζουν πένθος. Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος, συγγραφέας και φωτογράφος Ted Polhemus έχει περιγράψει την goth μόδα ως «πληθώρα από μαύρο βελούδο, δαντέλα, δίχτυ και δέρμα επικαλυμμένο με κόκκινο ή μοβ, αξεσουάρ με σφιχτά δεμένους κορσέδες, γάντια, επισφαλή στιλέτα και ασημένια κοσμήματα που απεικονίζουν θρησκευτικά ή απόκρυφα θέματα».

Όσον αφορά στο makeup, οι λάτρεις του προτιμούν το σκούρο eyeliner, καθώς και αντίστοιχα σκουρόχρωμες αποχρώσεις στο βερνίκι των νυχιών.

Η πρεμιέρα στο Λονδίνο

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer» στο Λονδίνο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Stewart επέλεξε, μεν, πάλι τον οίκο Chanel, όμως, το φόρεμά της ήταν μία πιο κομψή και classy επιλογή. Ένα strapless cut με πέδιλα Jimmy Choo «Minny».

Goth princess η Kristen Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer» στο LA!

«Spencer»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο – Η Kristen Stewart chic n” classy στο red carpet

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο Los Angeles.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: