GOOD DESIGN: Bραβεία σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες για τη Hyundai

Βραβεία σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες, κατέκτησε η Hyundai  με τo νέo αμιγώς ηλεκτρικό IONIQ5 και το MPV STARIA. Τα δύο μοντέλα ξεχώρισαν  στα βραβεία GOOD DESIGN για τις καινοτομίες που διαθέτουν.

Το IONIQ 5 είναι το μεσαίου μεγέθους crossover όχημα της Hyundai που είναι κατασκευασμένο σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Η καινοτόμος σχεδίασή του αναδεικνύει μια νέα EV τυπολογία που είναι αποδεκτή  από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά παραμετρικά pixels της Hyundai στα φωτιστικά σώματα του οχήματος παρέχουν ένα ξεχωριστό, μοντέρνο στυλ ενώ αντιπροσωπεύουν τη διαχρονική σχεδιαστική αξία του IONIQ 5.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που διακρίθηκε είναι το STARIA, που αποτελεί μέλος της γκάμας οχημάτων πολλαπλών χρήσεων (MPV). Διαθέτει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό που παραπέμπει σε διαστημόπλοιο. Μια μόνο ματιά από μπροστά προς τα πίσω θυμίζει την καμπύλη του φωτός που φωτίζει τον ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ήλιου όταν το βλέπουμε από το διάστημα.

Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του STARIA. Είναι εμπνευσμένο από κρουαζιερόπλοιο και προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που εστιάζει στην άνεση τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών. Τα πανοραμικά πλαϊνά παράθυρα βελτιώνουν τη συνολική ορατότητα και δημιουργούν μια αίσθηση ανοικτού ορίζοντα. Αυτή η αίσθηση ευρυχωρίας, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κορεάτικη αρχιτεκτονική «hanok», επιτρέπει στους επιβάτες να αισθάνονται πως οι εξωτερικές σκηνές αποτελούν προέκταση του εσωτερικού του οχήματος.

Τα βραβεία που κέρδισαν  το  IONIQ5 και το MPV STARIA αντικατοπτρίζουν την ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά.

Ο Executive Vice President και Head του Global Design Center της Hyundai, κ. SangYup Lee, συνεχάρη το dream team του σχεδιαστικού τμήματος, που έβαλαν το πάθος και την καρδιά τους σε αυτό το project καθώς και των μηχανικών του R & D Center που συμμετείχαν σε αυτό το επίτευγμα.

 

GOOD DESIGN: Bραβεία σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες για τη Hyundai gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: