GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου αποκαλύπτει ποια πιστεύει -και ελπίζει- ότι θα αποχωρήσει σήμερα

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου αποκαλύπτει ποια πιστεύει  και ελπίζει  ότι θα αποχωρήσει σήμερα

Ναι, η λέξη εμμονή είναι αυτή που μπορεί να περιγράψει επακριβώς αυτό που έχει η Εύη Ιωαννίδου για την Άννα Αμανατίδου στο Greece’s Next Top Model. Μία εμμονή που δεν έχει τελειωμό και που λογικά θα ολοκληρωθεί, μόνο όταν αποχωρήσει μία από τις δύο ή μόνο η Άννα, κανείς δεν ξέρει.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία οι σχέσεις των κοριτσιών θα εξομαλυνθούν κάπως, αυτές γίνονται όλο και χειρότερες. Και αυτό το βλέπουμε και από το trailer του σημερινού επεισοδίου, στο οποίο η Εύη κάνει ίσως την πιο φαρμακερή και απεγνωσμένη της θα λέγαμε δήλωση.

Στο αποψινό επεισόδιο τα πέντε κορίτσια φωτογραφίζονται με ρούχα υψηλής ραπτικής και ποζάρουν στον φακό του Μπιλ Γεωργούση και φυσικά τα σχόλια μεταξύ τους όπως και κάθε φορά δεν λείπουν από το σετ της φωτογράφισης. Η Εύη σχολιάζει την Άννα Αμανατίδου και το αντίστροφο, η Ειρήνη Καζαριάν κάνει περίεργες και αλλόκοτες πόζες που δεν αρέσουν στους κριτές, και η Εβελίνα αναφέρει πως όταν είναι να αποχωρήσει κάποια, έχει πάντα αυτό το feeling πιο πριν.

Η Εύη Ιωαννίδου πάντως για μία ακόμη φορά δεν αφήνει ασχολίαστη την Άννα Αμανατίδου, για την οποία λέει πως πιστεύει ότι σήμερα θα αποχωρήσει, συμπληρώνοντας με αγανάκτηση και παράπονο μάλλον, πως σε κάθε πλατό, εύχεται αυτή που θα φύγει να είναι η Άννα.

Δες το αποψινό τρέιλερ.

Διάβασε ακόμη: Αποκάλυψη-φωτιά από την Ειρήνη Ερμίδου: Άδειασε την ίδια της τη φίλη

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: