"Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα και µε "πάτησε" µε το αυτοκίνητο"

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αποκάλυψε στην Πολυξένη Καραμίχα και στην εφημερίδα Real για το αν υπάρχει μυστικό στους μακροχρόνιους γάμους και μίλησε για την καθημερινότητα της ως μαμά.

Τελικά, ποιο είναι το μυστικό ενός μακροχρόνιου γάµου;

Μακάρι να υπήρχε µυστικό, γιατί δημοσιογράφοι είμαστε ρεπόρτερ µε πηγές, οπότε όλο και κάτι θα µαθαίναµε. ∆εν ξέρω το µυστικό να σας το πω. Άλλωστε, δεν πιστεύω στις συµβουλές, γι’ αυτό και δεν δίνω ποτέ. Μπορώ να πω µόνο τι έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα στην πατρίδα µου, τη Θεσσαλονίκη, και µε «πάτησε» µε το αυτοκίνητο. Κυριολεκτικό και µεταφορικό… crash on you. Κάθε µέρα απαιτεί αγάπη, σεβασµό, ωραία τρέλα και κοινά όνειρα.

Πώς είστε με την οικογένεια σας; Η καθημερινή μαμά που θα μαγειρέψει και θα πάει τα παιδιά σχολείο;

Κάνω κάθε μέρα στον εαυτό µου την ερώτηση αν είμαι καλή μαμά 13 χρόνια τώρα. Και κάθε φορά έρχεται στο μυαλό µου η ίδια εικόνα: όταν είχαµε γυρίσει από το μαιευτήριο και ακουμπήσαμε τις καλαθούνες στο κρεβάτι. ∆εν ήξερα πώς θα ήμουν ως μαμά και τίποτα δεν έμοιαζε αρκετό, όπως δεν μοιάζει μέχρι σήμερα. Τότε σκέφτηκα μια υπόσχεση, ότι κάθε μέρα που περνάει θα τους λέω και θα τους δείχνω πόσο τους αγαπώ. Οι γιοι µου είναι πια στην εφηβεία και, όταν τους ρωτάω «σας το είπα σήμερα ότι σας αγαπώ;», μου απαντούν γελώντας «αμάν πια, κάθε μέρα τα ίδια».

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: