«Γ@μ…ένε» γιατί δεν έριξες έναν πύραυλο στην oυκρανική Βουλή»: Ρώσοι συνταγματάρχες κατά Πούτιν σε ηχογράφηση που διέρρευσε

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ρωσικού στρατού βρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο αλλά  και τον Σεργκέι Σοιγκού για τις αποτυχίες στην Ουκρανία

Πυρά κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για τις αποτυχίες στα μέτωπα της Ουκρανίας φέρονται να εξαπολύουν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ρωσικού στρατού, σε υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία τους, η οποία βγηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Η ουκρανική υπηρεσία του Radio Free Europe, δημοσίευσε τη συνομιλία αυτή, αφού την παρέλαβε όπως λέει από τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Σε αυτή, ακούγονται οι Βλαντιμίροβιτς Βλάσοφ και Βιτάλι Κόβτουν να βρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο αλλά  και τον Σεργκέι Σοιγκού για τις αποτυχίες στην Ουκρανία.

«Ένας γ@μ…ένος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή στο Κίεβο. Γιατί δεν έπεσε. Να πάρει, δεν το καταλαβαίνω, είσαι γ@μ…ένος γ@μ..όλη Πούτιν», ακούγεται να λέει ο Κόβτουν. «Γιατί δεν έπεσε πύραυλος στο Κίεβο… Κάτι δεν έγινε σωστά», προσθέτει στη συνομιλία που πιστεύεται ότι έγινε στις 14 Απριλίου.


«Ο Σοιγκού είναι τελείως ανίκανος»

Στο στοχάστρο των Ρώσων συνταγματαρχών μπήκε και ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας. «Ο Σεργκέι Σοιγκού είναι τελείως ανίκανος», ακούγεται να λέει Ρώσος στρατιωτικός, ο οποίος φέρεται να είναι ο Βλαντιμίροβιτς Βλάσοφ. «Απλώς ένας γ@@@..ος σόουμαν», προσθέτει.

Ο Βλάσοφ αποκαλεί επίσης τον στρατηγό Αλεξάντερ Ντβόρνικοφ, τον ανώτατο διοικητή της Ρωσίας στην Ουκρανία, «εντελώς ανόητο» και «ανεγκέφαλο γ@@…ο ηλίθιο».


Οι New York Times ανέφεραν την Τρίτη ότι ο Ντβόρνικοφ δεν έχει εμφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα ορισμένοι Αμερικανοί αξιωματούχοι να εικάζουν ότι μπορεί να μη βρίσκεται πια στη θέση του.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: