Γλυκά Νερά: Ταλαιπωρήθηκε πολύ η μητέρα για να αποκτήσει το κοριτσάκι, λέει η γιαγιά

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν λεπτομέρειες από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, όπου το ροντβάιλερ της οικογένειας δάγκωσε μέχρι θανάτου το δύο μηνών βρέφος.

Η γιαγιά του παιδιού αποκάλυψε ότι η κόρη της και μητέρα του νεογέννητου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Η ίδια είπε στους δημοσιογράφους πως η γυναίκα, που έχει άλλα τρία αγοράκια, ήθελε να αποκτήσει και κοριτσάκι και ταλαιπωρήθηκε πολύ για να το φέρει στον κόσμο. Μάλιστα η γιαγιά αποκάλυψε ότι η κόρη της χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας μετά τη γέννα.

Όπως ανέφερε, η ίδια και η κόρη της βρίσκονταν στο σπίτι και έκαναν δουλειές και δεν άκουσαν πώς και πότε μπήκε ο σκύλος μέσα, από το μπαλκόνι που τον είχαν πάντα.

«Ήμουν στο μπάνιο. Ο σύζυγός μου είχε φύγει για δουλειά. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο. Το σκυλί που ήταν στο μπαλκόνι είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει στο σαλόνι, όπου ήταν το μωρό. Δεν μπορώ να το πιστέψω», φέρεται να υποστήριξε η μάνα του βρέφους στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: