Γλυφάδα: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγικό τέλος είχε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα Αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες και 2 οχήματα και ανέσυραν την απανθρακωμένη σορό από το φλεγόμενο Fiat Punto. Τα εγκαύματα που έφερε η σορός ήταν τόσο εκτεταμένα, που καθιστούσαν αδύνατον να πιστοποιηθεί άμεσα αν πρόκειται για γυναίκα ή άνδρα.

Η σορός άνηκε σε 82χρονο άντρα μόνιμο κάτοικο Ελληνικού, τον οποίο αναζητούσαν οι συγγενείς του. Πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον αναφέρουν πως ο άντρας έπασχε από καρκίνο, γι΄αυτό και επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.​

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα του 82χρονου αυτόχειρα, στο οποίο ο άντρας εξηγούσε την πράξη του την οποία απέδιδε στο γεγονός ότι ασθενούσε με επιθετική μορφή καρκίνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας λούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έριξε και μέσα στο αυτοκίνητο πριν ανάψει τη φωτιά.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: