Γλέντι με μπαλωθιές στην Κρήτη έφερε συλλήψεις και αποκάλυψη κοκαΐνης

Το γλέντι στον καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασσού «άναψε για τα καλά» στην διάρκεια της νύχτας και μαζί με αυτό «πήραν φωτιά» και τα όπλα με τα οποία κάποιοι έριχναν μπαλωθιές.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας πεζών Περιπολιών Ηρακλείου, έκαναν έφοδο στον καταυλισμό.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον προαύλιο χώρο οικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15,6 γραμμαρίων, τρία κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και κάλυκες.

Παράλληλα συνελήφθησαν δύο Ρομά 61 και 29 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτογραφία αρχείου)

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: