Γκισλέιν Μάξγουελ: «Μου είπε να κάνω σeξ με Τραμπ, Κλίντον και άλλες γυναίκες» – Νέα καταγγελία

Το τηλέφωνο της Πετρονέλα Γουάιτ χτύπησε ένα απόγευμα. Ήταν την δεκαετία του ’90. Στην άλλη γραμμή ήταν η γραμματέας της «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ, της Βρετανίδας που προμήθευε με «σκλάβες του σeξ»- κυρίως ανήλικες- τον πρώην εραστή της Αμερικανό χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταιν και την διάσημη παρέα του.

Η βοηθός της Μάξγουελ, όπως αναφέρει η Γουάιτ σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», αν και δεν ήταν φίλη της, ήταν γνωστή της.

«Η Γκισλέιν, όπως μου είπε, ήθελε να μάθει αν θα παραστώ σε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου έχοντας απέναντί μου τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Την ρώτησα, ποιος άλλος θα ήταν παρών. «Εσύ και μερικά άλλα κορίτσια», μου απάντησε. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η κυρία Μάξγουελ ήθελε να με προωθήσει ως «σκλάβα του σeξ». Λίγους μήνες νωρίτερα, με είχε προσκαλέσει μαζί μ’ έναν φίλο της στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει ο Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επισκεπτόταν ολομόναχος τη Βρετανία και δεν είχε γυναικεία παρέα».


Η ίδια απέρριψε και τις δύο προτάσεις, όπως δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα, ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξή της για το αν τα λεγόμενα της Μάξγουελ ήταν αληθινά.

«Απ’ όλες τις γυναίκες που έχω γνωρίσει», εξηγεί η Πετρονέλα Γουάιτ, η Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν η πιο θρασύτατη από σeξουαλικής πλευράς. Και όπως αποκαλύπτει ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, η όρεξή της για το σeξ, δεν είχε όρια.

«Γνώρισα για πρώτη φορά την Γκισλέιν σ’ ένα μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο στο Knightsbridge τη δεκαετία του 1980. Ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερη από μένα (τότε ήμουν 17). Έτρωγα μακαρόνια όταν ένας από τους άντρες στο τραπέζι της που με ήξερε, έγνεψε προς το μέρος μου. Με έφερε σε επαφή με την Γκισλέιν , η οποία μου είπε: «Ω, έχω ακούσει για σένα. Με «έκοψε» από πάνω μέχρι κάτω, ήθελε να με «αξιολογήσει» ως γυναίκα. Άπλωσε το χέρι της για με αγγίξει. Ένιωσα περίεργα, σαν να ήμουν υποχρεωμένη να την ευχαριστήσω, γιατί υπήρχε κάτι σκοτεινό στη μαγεία της», λέει η Γουάιτ.

«Μετά από λίγο, η Γκισλέιν κοίταξε τον άντρα στα αριστερά της κι άρχισε να του γλείφει το αυτί. Ήταν ελκυστική για τους Ευρωπαίους: μαυρισμένη, ψηλή και αθλητική. Φορούσε μια κοντή φούστα και ένα τζάκετ που ήταν η τελευταία λέξη της μόδας τη δεκαετία του 1980. Τα σκούρα μαλλιά της ήταν κυματιστά, έμοιαζαν με φτερά πουλιού. Μοσχομύριζε, ενώ το άρωμά της ήταν παράξενα αρρενωπό».

Εκείνη την εποχή, σε αυτό που ονομαζόταν «κοινωνία» του Λονδίνου, ήταν αδύνατο να μην γνωρίζει κανείς την Γκισλέιν. Η πολυαγαπημένη κόρη του Βρετανού μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρόμπερτ Μάξγουελ, και απόφοιτος της Οξφόρδης, ήταν μία δημοφιλής προσωπικότητα, στην οποία όλοι έπρεπε να υπακούουν.

Η «μαντάμ» Γκισλέιν, που ήταν πάντα καλεσμένη στα καλύτερα πάρτι, είχε ανοίξει κι ένα δικό της κλαμπ, το «Kit Kat».

Τώρα, εκτίει ποινή  20 ετών σε φυλακή των ΗΠΑ αφού καταδικάστηκε για σeξουαλική διακίνηση ανήλικων κοριτσιών στον πρώην φίλο και συνεργάτη της, Αμερικανό χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταϊν και τους ισχυρούς φίλους του. Η αποφυλάκισή της αναμένεται όταν θα είναι 70 ετών.

Η Γκισλέιν δεν έχει ηθικούς φραγμούς, όπως αφηγείται η Πετρονέλα στο νέο ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «Ghislaine Maxwell: Filthy Rich». «Σας λένε ότι τα αρπακτικά είναι γέροι που κυκλοφορούν στα σοκάκια», ξεκινά το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ. «Δεν σας λένε ότι ένας φίλος, μια γυναίκα μπορεί επίσης να είναι αρπακτικό».

«Ένα χρόνο μετά την πρώτη μας συνάντηση, την ξαναείδα, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που οργάνωσε μια κοινή μας γνωστή», αναφέρει η Πετρονέλα και προσθέτει: «Εχεις κάνει ποτέ λεσβιακό σeξ;» με ρώτησε με χαλαρό ύφος, σαν αυτό που έχουν όσοι έχουν συχνή επαφή. Της άρεσε να σοκάρει τους άλλους και αναρωτιόμουν αν με ρωτούσε στα σοβαρά ή αν με πείραζε. «Γιατί αν το κάνεις, θα κάνω πάρτι την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε. Η Γκισλέιν είχε πολλούς φίλους, ωστόσο, από σeξουαλική πλευράς, έδειχνε να προτιμά τις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες. Αυτό τουλάχιστον νομίζω, αλλά δεν με ενδιέφερε να μάθω. Μου πήρε λίγο χρόνο για να βρω το θάρρος να της αρνηθώ. Όταν το έκανα, ανασήκωσε τους ώμους της και έστρεψε το βλέμμα της σε γνωστό εκδότη. Μετά από αυτό, την συναντούσα αρκετά συχνά, σε δείπνα, παρουσιάσεις βιβλίων και νυχτερινά μαγαζιά. Υπήρχε πάντα πλήθος γύρω της. Δεν είχε καμία συστολή και φαινόταν σίγουρη για τον εαυτό της».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: