Gisele Bündchen: Το κομψό και fearless στυλ της γυναίκας που κατέκτησε τα catwalks του πλανήτη

«Όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, τόσο πιο δυνατή και ευτυχισμένη νιώθεις»

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, η Gisele Caroline Bündchen, γίνεται σήμερα 41 ετών. Με καταγωγή από τη Βραζιλία και έναν σωρό ιδιότητες στο βιογραφικό της, όπως αυτόν της ακτιβίστριας και της επιχειρηματία, η Gisele είναι μία γυναίκα που έχει φιγουράρει πολλές φορές στα διεθνή Μέσα για ποικίλους λόγους.

Το ταξίδι της στο modeling ξεκινάει το 1997, όταν ούσα στα 17 της και έχοντας απορριφθεί 42 φορές σε casting, κατάφερε να περπατήσει για το runway του Alexander McQueen το 1998. Την ίδια χρονιά, ανέλαβε να φωτογραφηθεί για πολλούς άλλους οίκους μόδας, όπως Valentino, Dolce & Gabbana και Versace.

Τα εξώφυλλα και η Victoria’s Secret

Μέχρι το 2000, το μοντέλο είχε κάνει δεκάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, ενώ την επόμενη δεκαετία τα πιο μεγάλα ονόματα των Μέσων και της μόδας τη χαρακτήριζαν ως το «μεγαλύτερο αστέρι στην ιστορία της μόδας».

Το σπίτι της Gisele στη Ν. Υόρκη πωλείται και δε φαντάζεσαι πόσο θα θέλαμε να το αγοράσουμε

Μεγάλος σταθμός στην καριέρα της ήταν φυσικά η ενσωμάτωσή της στο δυναμικό της Victoria’s Secret. Από το 1999 μέχρι το 2006, η Gisele εμφανιζόταν ως «αγγελάκι» στις πασαρέλες του brand, με τα φώτα των φωτογράφων να αστράφτουν πάνω της.

Το fearless στυλ της Gisele

Η καριέρα της την οδήγησε στον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου του κόσμου, με το στυλ της σε κάθε δημόσια εμφάνιση να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Κομψότητα, sexiness και αέρινα υφάσματα ακόμα και στην πιο εφαρμοστή λογική τους. Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους κινείται το στυλ της. Το μετάξι αποτελεί το go-to σε πολλές επιλογές ρούχων της. Ίσως ακριβώς γιατί μπορεί να αγκαλιάσει το σώμα με τον πιο άνετο τρόπο. Γιατί η άνεση αποτελεί προτεραιότητα κατά τη σύνθεση του outfit.

Gisele Bündchen: Το κομψό και fearless στυλ της γυναίκας που κατέκτησε τα catwalks του πλανήτη

Αν μία λέξη, όμως, συνοψίζει το στυλ και τον τρόπο που ντύνεται είναι το «fearless». Η Gisele ντύνεται όπως ακριβώς της αρέσει. Επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν τις αναλογίες της. Επενδύει στη θηλυκότητα και δε φοβάται να επιλέξει κάτι λίγο πιο τολμηρό αν αυτό εξυπηρετεί τις fashion related ανησυχίες της.

Δε χρειάζεται να είναι σε επαγγελματική φωτογράφιση για χάρη κάποιου οίκου. Προσέχει την κάθε λεπτομέρεια του στυλ της σε κάθε δημόσια εμφάνιση που θα κάνει και, όλα αυτά τα χρόνια, το υλικό είναι πλούσιο.

«Όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, τόσο πιο δυνατή και ευτυχισμένη νιώθεις» – Gisele

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και glamorous εμφανίσεις της.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: