Γκιουλέκας: Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή και αυτοδύναμη

Η ΝΔ δίνει τη μάχη των εκλογών με τους καλύτερους οιωνούς, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι καμία μάχη δεν έχει τελειώσει και θα κερδηθεί το βράδυ των εκλογών.

Στην κεντρική πολιτική του ομιλία, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», ο κ. Γκιουλέκας τόνισε, ότι στις μεγάλες επιλογές η Νέα Δημοκρατία δικαιώθηκε και βοήθησε τον τόπο, έβαλε πάνω από το πολιτικό και το κομματικό, το εθνικό συμφέρον.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με ξεκάθαρες ιδέες. «Λέμε Κυριάκο προχώρα μπροστά. Ο κόσμος περιμένει να αλλάξει σελίδα αυτός ο τόπος. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε», πρόσθεσε.

Ο κ. Γκιουλέκας σημείωσε ότι η Ελλάδα που ζούμε δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. «Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή και αυτοδύναμη», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι ο δρόμος για να γίνει αυτό περνάει μέσα από επενδύσεις, νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας, λιγότερους φόρους.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υπέγραψε «το ξεπούλημα της Μακεδονίας» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο αγώνας για το Σκοπιανό δεν τελείωσε, τώρα ξεκινάει]. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να άρουμε τις συνέπειες της κατάπτυστης Συμφωνίας», τόνισε.

Σημείωσε ότι σε περίπτωση που κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές, κανείς δεν θα πανηγυρίσει, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα για χαμηλούς τόνους. «Θα πανηγυρίσουμε όταν θα ξεκινήσουμε να λύνουμε τα προβλήματα», είπε.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: