Γιώργος Σαρρής: "Τα μεγάλα γυναικεία ονόματα δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ήμασταν πρώτο όνομα"

“Υπήρχαν πολύ μεγάλες τραγουδίστριες τότε που ήθελαν να συνεργαστούμε αλλά να είναι εκείνες το μεγάλο όνομα του μαγαζιού” δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής.

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό για την μεγάλη επιτυχία που είχαν κάνει οι Ζιγκ Ζαγκ αλλά και τον ανταγωνισμό που επικρατούσε.

«Ανταγωνισμός υπήρχε με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονταν στους ίδιους χώρους με εμάς. Υπήρχε θέμα μαρκίζας κι η δυσκολία να βρεθεί ένα γυναικείο όνομα για να συνοδεύει τους Ζιγκ Ζαγκ που τότε ήταν πρώτο όνομα. Τότε τα μεγάλα γυναικεία ονόματα δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ήμασταν πρώτο όνομα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες τραγουδίστριες τότε που ήθελαν να συνεργαστούμε αλλά να είναι εκείνες το μεγάλο όνομα του μαγαζιού.

Αυτό δεν μπορούσε να γίνει γιατί δεν είχαν την δημοφιλία που χρειάζεται για να είναι το πρόγραμμα στημένο επάνω τους. Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Όταν συνεργαστήκαμε με την Τζένη Βάνου, παρόλο που τότε δεν ήταν καθόλου σε θέση ισχύος, την βάλαμε στην αφίσα αριστερά. Δεν γινόταν αν μην δείξουμε σεβασμό γιατί ήταν η Τζένη Βάνου.»

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: