Γιώργος Λιάγκας: «Ευχαριστώ όσους μου ευχήθηκαν να πεθάνω…» (video+photo)

Ο Γιώργος Λιάγκας χθες ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ του, που τον έδειχνε με μώλωπες στο πρόσωπο και με τσιρότο, προκαλώντας απορία στους followers του.
«Συμβαίνουν κι αυτά καμιά φορά…» έγραψε στη λεζάντα, με κάποιους να αναρωτιούνται αν πρόκειται για πραγματικότητα ή απλά για χιούμορ του παρουσιαστή και άλλους να του εύχονται τα… χειρότερα.

Σε νέα σημερινή του ανάρτηση, στην οποία δημοσιεύει και το trailer της αποψινής εκπομπής «Late Night» (καλεσμένοι θα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ελένη Χατζίδου), ο Γιώργος Λιάγκας γράφει:
«Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο και να φάω ξύλο!!! Σίγουρα κάποιος που θα πρεπε να τα λέει όλα αυτά είναι ο Γιώργης ο Λιάγκας με τόσα που του σούρνω καθημερινά… προς πληροφόρηση, δε θα κάνω το χατήρι σε κανέναν, ούτε καν στον Λιάγκα, να σταματήσω το χιούμορ μου… Τα λέμε τα μεσάνυχτα… στα ξενυχτάδικα!!! #LateNightAnt1».

Όπως φαίνεται και στο trailer, η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε για τις ανάγκες της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο.


Ευχαριστω ολους οσοι μου ευχηθηκαν να πεθανω, να παθω καρκινο και να φαω ξυλο!!! Σιγουρα καποιος που θα πρεπε να τα λεει ολα αυτα ειναι ο Γιωργης ο Λιαγκας με τοσα που του σουρνω καθημερινα… προς πληροφορηση, δε θα κανω το χατηρι σε κανεναν, ουτε καν στον Λιαγκα, να σταματησω το χιουμορ μου… Τα λεμε τα μεσανυχτα… στα ξενυχταδικα!!! #LateNightAnt1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: