Γιώργος Λαμπάτος κατά Πέτρου Φιλιππίδη: Θα μας είχε αφήσει στον τόπο τότε

Με αφορμή τις εξελίξεις στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» του OPEN.

«Μπήκα μπροστά για να μην πιάσει ο Πέτρος τον Σπύρο μέσα στο θέατρο. Του έκανε επίθεση φωνάζοντας και κυνηγώντας τον Σπύρο να τον αρπάξει και δεν ξέραμε ποια θα ήταν η κατάληξη. Ο Πέτρος με τη συμπεριφορά του μας έκανε να αισθανόμαστε ανασφάλεια και φόβο γιατί δεν ξέραμε τι θα επακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Βεβαίως μου έχει επιτεθεί κι εμένα, με έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης, μου έχει πετάξει ένα μεγάλο τασάκι. Με έπιανε κεφαλοκλείδωμα μπαίνοντας στη σκηνή διότι δεν δεχόταν την ανταπόκριση που μπορεί να είχε και κάποιος άλλος ηθοποιός από τον κόσμο. Είχε μία συμπεριφορά επιθετική», υπογράμμισε ο ηθοποιός.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmwyad5d61hl)

«Την άλλη φορά πέρασε μια λάμπα πάνω από τα κεφάλια μας, με τη Νικολέττα Βλαβιανού, καθόμασταν σε ένα καναπέ κατά την ώρα της παράστασης, η οποία αν μας έβρισκε θα μας είχε αφήσει στον τόπο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: