Γιατρός βίασε 15χρονο αγόρι και λέει στην αστυνομία πως ένιωθε μοναξιά και έκανε με το παιδί αγκαλιές

Αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση και πήγαν σε ένα σπίτι στο DeBary, γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ένας μάρτυρας κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης και είπε ότι βρήκε τον 30χρονο Alexander Ralys στο κρεβάτι του 15χρονου.

Το θύμα δήλωσε αργότερα στους αξιωματικούς ότι ο Ralys τον κακοποίησε σεξουαλικά και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που τον βίασε.

Ο μάρτυρας πέταξε τον Ralys έξω από το σπίτι αμέσως μόλις τον είδε. Ο Ralys δεν είχε προλάβει να φύγει όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

Ο Ralys κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ μεταφέρθηκε στη φυλακή της Volusia County Branch χωρίς εγγύηση.

Σύμφωνα με μια έκθεση σύλληψης, ο Ralys έμενε στο σπίτι ενός παιδικού του φίλου μαζί με τον 15χρονο.

Ο φίλος του είπε στις αρχές ότι ο Ralys προσπάθησε να ανέβει στο κρεβάτι του, αλλά εκείνος κατάφερε και τον έδιωξε, όμως ο Ralys κατέληξε στη συνέχεια στο δωμάτιο του 15χρονου αγοριού.

Όταν ερωτήθηκε από τους αστυνομικούς, ο γιατρός είπε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και πως αισθάνθηκε μόνος, γι’ αυτό πήγε στην κρεβατοκάμαρα του αγοριού και κοιμήθηκε δίπλα του.

Ο Ralys είπε ότι μόνο το έκανε ήταν να αγκαλιάσει τον ανήλικο και ότι σε κάποιο σημείο, κατά τη διάρκεια της «αγκαλιάς», κατέληξε πάνω του.

Ο γιατρός δήλωσε ότι γνώριζε το αγόρι από την ηλικία των δύο ετών και πως αρνήθηκε ότι το κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο έφηβος δήλωσε στους αστυνομικούς μια διαφορετική ιστορία, ισχυριζόμενος ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και είδε ότι ο Ralys είχε αφαιρέσει τα εσώρουχά του.

Ο 15χρονος είπε, επίσης, ότι ο Ralys τον κακοποίησε σεξουαλικά εκείνο το βράδυ, και ότι μερικούς μήνες νωρίτερα, ο 30χρονος του έδειξε πορνογραφικό υλικό και προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά του.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: