Γιατί το kimono είναι το κομμάτι-κλειδί και αυτήν την περίοδο

Αυτήν την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές δύο τινά συμβαίνουν: ή βρίσκεσαι σε κάποια παραλία και το μοναδικό σου δίλλημα είναι αν είναι η σωστή ώρα να παραγγείλεις καφέ ή μπύρα, ή δεν έχεις άδεια και είσαι κλεισμένη σε κάποιο γραφείο να πετάς βελάκια στην φωτογραφία από τις περσινές σου διακοπές που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις (που σου ευχόμαστε ολόψυχα να βρίσκεσαι στην πρώτη) υπάρχει ένα ρούχο-μπαλαντέρ που ταιριάζει και στα δύο σενάρια. Και αυτό είναι το kimono. Ναι πολύ καλά διάβασες, μιλάμε για αυτό το μακρύ, ελαφρύ πανωφόρι με τις Ιαπωνικές καταβολές το οποίο μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου, με jean shorts ή playsuit στην παραλία. Μπορείς όμως, με την ίδια ακριβώς ευκολία, να βάλεις και πάνω από την παντελόνα σου, το jean σου, το lingerie φόρεμά σου και να πας έτσι στο γραφείο όπου το air-condition θα είναι στους 20 βαθμούς κελσίου ακόμα και αν έξω έχει καύσωνα.
Γιατί το kimono είναι το κομμάτι κλειδί και αυτήν την περίοδο

#First tip
Αν το kimono σου είναι εμπριμέ φρόντισε τα υπόλοιπα ρούχα του συνόλου σου να είναι μονόχρωμα ώστε να αναδειχθεί το ethnic ύφος του. Αν πάλι δεν φοβάσαι το mix&match και είσαι τολμηρό κορίτσι, συνδύασέ το με μία παντελόνα σε αντίστοιχο print και φόρεσε μία δερμάτινη ζώνη στη μέση.

Γιατί το kimono είναι το κομμάτι κλειδί και αυτήν την περίοδο

#Second tip
Αν δεν είσαι ιδιαίτερα ψηλή επέλεξε ένα σε μεσαίο μήκος, όχι πολύ μακρύ αλλά ούτε και πολύ κοντό, που να σταματάει κάπου κοντά στους γοφούς. Αν πάλι είσαι πάνω από 1,70 μπορείς να φορέσεις και ένα kimono που να φτάνει μέχρι και την γάμπα σου.
Δες επίσης: Οκτώ πόζες για να φαίνεσαι πιο αδύνατη με μαγιό στο Instagram

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: