Γιατί τα διάφανα αξεσουάρ είναι το next big thing στον χώρο της μόδας

To αγαπημένο, ελαφρώς κιτς, υλικό της δεκαετίας του ’80, το PVC, βλέπουμε ότι επανέρχεται αργά αλλά σταθερά στο fashion προσκήνιο και αυτό μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία οι αγαπημένες διάφανες γόβες της Kim Kardashian, από την άλλη η Chanel τσάντα της Ariana Grande, οι διάσημες «φίλες» μας έχουν αρχίσει ήδη να υιοθετούν το trend που δεν έχει λείψει και από τις collection πολλών μεγάλων Οίκων Μόδας.

?☁️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Η Chanel, με τον Karl Lagerfeld στο καλλιτεχνικό τιμόνι, έχει «ανοίξει τον δρόμο» για το διάφανο PVC με τα περισσότερα αξεσουάρ της συλλογής S/S 2018 να έχουν σχεδιαστεί από αυτό. Μπότες πάνω από το γόνατο, mules, πανωφόρια και τσαντάκια Chanel μέσα από τα οποία μπορείς να δεις τα πάντα.

Pom Pom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Στην collection του Alexander Wang τα διάφανα παπούτσια βγήκαν και σε flat εκδοχή αλλά και σε sexy μπότες μέχρι τους μηρούς, ενώ στον Oscar de la Renta τα είδαμε σε κλασικά, μυτερά stilettos και σε πολύ έντονες αποχρώσεις. Το brand Off-ite, κινήθηκε σε πιο avant garde μονοπάτια παρουσιάζοντας κλασικά pumps που φαίνονταν σαν να είναι εξωτερικά τυλιγμένα με το διάφανο πλαστικό υλικό.
Γιατί τα διάφανα αξεσουάρ είναι το next big thing στον χώρο της μόδας
Alexander Wang S/S 2018
Μπορεί η τάση σε μία total εκδοχή, όπως μία καπαρντίνα ή μία φούστα, να είναι ακραία στην εφαρμογή της, αλλά αν βάλεις ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι γάντια (ναι, τα είδαμε και αυτά στη Chanel S/S 2018) τότε έχει κρατήσει το edgy στοιχείο του trend χωρίς να έχεις υιοθετήσει την υπερβολή του. Σε τσάντα δεν θα στο συνιστούσαμε –στα παπούτσια είναι πιο sexy- γιατί δεν το θεωρούμε ιδιαίτερα πρακτικό. Ποια γυναίκα θέλει να βλέπει όλος ο κόσμος τι κουβαλάει μαζί της κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι;
Γιατί τα διάφανα αξεσουάρ είναι το next big thing στον χώρο της μόδας
Chanel S/S 2018

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: