Γιατί σου στέλνει μηνύματα αλλά δε σε συναντάει από κοντά; 5 πολύ ειλικρινείς λόγοι

Το ίντερνετ ως γνωστόν έχει βελτιώσει κατά πολύ τις ζωές μας, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με την πληροφόρηση και την ενημέρωση. Μαζί με την ανάπτυξη ωστόσο του ίντερνετ, έχουν έρθει και τα διάφορα dating apps τα οποία από την μία μπορεί να κάνουν τις γνωριμίες πιο εύκολες αλλά από την άλλη δημιουργούν πλασματικές εικόνες οι οποίες είναι ικανές να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Όπως για παράδειγμα, το αιώνιο ερώτημα του γιατί ενώ στέλνετε μηνύματα και μιλάτε κάθε μέρα, δεν κανονίζετε να βρεθείτε (δεδομένου φυσικά ότι εσύ θέλεις). Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 5 πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους δεν παίρνει την μεγάλη απόφαση, οι οποίοι δεν είναι και τόσο παράλογοι αν το καλοσκεφτείς.

Το κάνει για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του

Ας είμαστε ειλικρινείς: Τα social media είναι μία μορφή επιβεβαίωσης και φυσικά τόνωσης της αυτοπεποίθησης και του εγωισμού μας. Όλοι μας ανεβάζουμε φωτογραφίες, παρατηρούμε τα likes μας ή προσπαθούμε να αντιληφθούμε αν περνάει ακόμα η μπογιά μας που λέει και ο λαός. Ε αυτό μάλλον κάνει κι αυτός. Και μάλιστα χωρίς καν να βγει από το σπίτι του. Ας μην τον αδικήσουμε, δεν είναι και τόσο κακό. Κακό είναι να έχεις την παραμικρή ελπίδα ότι θα γίνει κάτι μεταξύ σας.

Χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη

Συνηθίζουμε να μιλάμε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια για τα προσωπικά μας σε έναν άγνωστο, παρά σε οικείους μας. Είναι κάπως σαν ψυχοθεραπεία χωρίς ωστόσο τα χρήματα. Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα αυτό να κάνει και εκείνος. Να θέλει απλά να μιλήσει απλά και μόνο για να τα βγάλει από μέσα του. Εντάξει, δεν είναι κακό να είσαι η ψυχολόγος ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη.

Δεν είχε αρχικά σκοπό να συναντηθεί με κανέναν

Και προφανώς δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει τώρα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο το κάνει είναι για να περάσει η ώρα του και τίποτα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλήγουν όλες οι συζητήσεις ή έστω οι γνωριμίες σε ραντεβού και σχέση. Αν το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα πάρεις τα πράγματα σίγουρα πιο χαλαρά.

Έχει ήδη σχέση

Ε προφανώς δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό. Ακόμα κι αν σου πει, και σε διαβεβαιώσει, ότι είναι single, ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί ότι λέει αλήθεια; Υπάρχει λοιπόν πολύ σοβαρή πιθανότητα να είναι in a relationship και απλά να θέλει να περάσει την ώρα του. Μήπως να κάνεις κι εσύ το ίδιο και να μην ελπίζεις σε κάτι παραπάνω;

Είναι κάποιος άλλος

Τραβηγμένο αλλά όλα είναι πιθανά. Καμιά φορά οι άνθρωποι κάνουμε κουλά πράγματα τα οποία χωρίς να το θέλουμε είναι ικανά να βλάψουν κάποιον άλλο. Βέβαια κάποιοι το κάνουν και επίτηδες αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: