Γιατί όλες πρέπει να έχουμε ένα neutral πανωφόρι στην ντουλάπα μας;

Γιατί όλες πρέπει να έχουμε ένα neutral πανωφόρι στην ντουλάπα μας;

Η απάντηση είναι απλή και εμείς σου λέμε και πώς να το φορέσεις.

Έχεις σίγουρα ένα μαύρο, ένα denim ίσως και ένα σε έντονη ή printed απόχρωση. Ο λόγος για τα πανωφόρια που κατέχουν περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Τι γίνεται όμως με αυτά που είναι σε neutral (aka μπεζ ή nude) αποχρώσεις; Έχεις ήδη κάποιο, και αν όχι, ξέρεις γιατί αξίζει να αποκτήσεις;

Aρχικά να πούμε πως «τo μπεζ πάει με όλα»: ένα χρωματικό κλισέ που στα 90s ακούγαμε να επαναλαμβάνεται παντού γύρω μας. Αυτή η «συμβουλή» που έπαιζε σε λούπα μας έκανε 20 χρόνια πριν να φοράμε μπεζ με μαύρο, με καφέ, με άσπρο (so chic). Mπεζ με neon αποχρώσεις στα 00s και μπεζ με μπεζ φέτος που η παντοδυναμία των neutral συνόλων είναι αυταπόδεικτη.

Και επειδή όλα τα κλισέ έχουν μία δόση αλήθεια μέσα τους, κάτι σαν τις παροιμίες χωρίς τον διδακτικό τόνο, έτσι και αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί πολλά χρόνια και πολλές συλλογές ρούχων αργότερα. Το μπεζ όντως πάει με όλα και μπορεί ποτέ να μην ανακηρυχθεί «το χρώμα της χρονιάς» -εκτός και αν διαβάζουν Queen.gr εκεί στην Pantone- αλλά θα είναι πάντα το key color στα πανωφόρια του 2021 και θα το βλέπουμε παντού γύρω μας, σε όλα τα σοφιστικέ looks μας.

Στην παρακάτω gallery θα τους πέντε λόγους που πρέπει και εσύ να προσθέσεις ένα μπεζ πανωφόρι στην γκαρνταρόμπα σου, αν δεν το έχει ήδη κάνει, σε στυλ καμπαρντίνας, μάλλινο ημίπαλτου, blazer ακόμα και κάπας. Θα δεις πώς κάνει κάθε σου εμφάνιση να δείχνει αυτομάτως πιο κομψή και εκλεπτυσμένη και θα αγαπήσεις και εσύ αυτό το είδος neutral παλτό όσο και εμείς!
 Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα με παγιέτες που μπορείς να φορέσεις ακόμα και τα φετινά Χριστούγεννα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: