Γιατί όλα τα μοντέλα έχουν πάθει εμμονή με αυτό το cut-out φόρεμα;

Γιατί όλα τα μοντέλα έχουν πάθει εμμονή με αυτό το cut out φόρεμα;

Το brand Cult Gaia, μπορεί να έγινε γνωστό πριν από μερικά χρόνια για τις ξύλινες tote bags του, αλλά πολύ σύντομα πρόσθεσε στις συλλογές του ολοκληρωμένες σειρές ρούχων αλλά και υποδημάτων. Για το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, μας συστήνει ένα σχέδιο που έχουν λατρέψει όλα τα It-Girls στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: το «Serita» dress. Ένα πλεκτό, μάξι φόρεμα με cut outs στα πλαϊνά σημεία της μέσης και μεγάλο cleavage το οποίο μπορείς να βρεις εδώ και κυκλοφορεί στην μπρονζέ απόχρωση της άμμου αλλά και σε μπεζ-nude χρώμα, έχει ανακηρυχθεί ανεπίσημα το sexy must have item του φετινού καλοκαιριού.

Η Hailey Bieber, η Candice Swanepoel και η Rosie Huntinghton-iteley το έχουν ήδη φορέσει και ανεβάσει στο Instagram, δείχνοντάς μας και στην πράξη πόσο κολακεύουν τα ανοίγματά του κάτω από το στήθος τις γυναικείες καμπύλες. Επίσης η επιλογή του υλικού κάνει αυτομάτως το ρούχο κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ σε ένα επίσημο event με ψηλοτάκουνα mules και μία ψάθινη mini bag.

 Το «knitting trend» είναι ένα από τα επικρατέστερα της φετινής σεζόν και εδώ τα μοντέλα μας δείχνουν πως το υιοθετούν για να νιώθουν sexy αλλά όχι επιτηδευμένες, και στις off duty εμφανίσεις τους. Το καλοκαίρι δεν θέλει υπερπροσπάθεια για να είσαι εντυπωσιακή, αρκεί ένα φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες, λίγο μαύρισμα και τα σωστά bohemian αξεσουάρ. Αν τα ισορροπήσεις όλα αυτά στο look σου τότε θα έχει ντυθεί #likeapro.
 Mini Bags: H λιγότερο πρακτική τάση του καλοκαιριού είναι και η πιο ενδιαφέρουσα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: