Γιατί οι Γαλλίδες αποφεύγουν να φορέσουν αυτό το συγκεκριμένο στυλ μαγιό;

Γιατί οι Γαλλίδες αποφεύγουν να φορέσουν αυτό το συγκεκριμένο στυλ μαγιό;

Όταν η κουβέντα, η οποία περιστρέφεται φυσικά γύρω από θέματα μόδας, φτάνει στα μαγιό δεν υπάρχουν πιο ειδικές –και ταυτόχρονα στυλάτες- γυναίκες στον πλανήτη για να επικαλεστούμε την αισθητική, τις προτιμήσεις και την κρίση τους φυσικά. Για αυτό ανατρέξαμε στα Instagram accounts των αγαπημένων μας fashion bloggers από την Γαλλία και προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε τις τάσεις στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι που βρίσκεται προ των Πυλών.

Καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα που αρχικά ταρακούνησε εμάς και σε δεύτερο επίπεδο θα είναι ένα μικρό fashion σοκ και για εσάς: oι Γαλλίδες φέτος αποφεύγουν τα retro ψηλόμεσα μπικίνι όπως ο διάβολος το λιβάνι. Και η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Προτιμούν τα κλασικά χαμηλοκάβαλα bikinis, αλλά και τα διαχρονικά κομψά ολόσωμα, γιατί τα μαγιό πρέπει να παρέχουν όσο το δυνατόν «λιγότερες πληροφορίες» και όσο αφορά τα prints τους αλλά και την γραμμή τους.

Ibiza ?

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Τα ψηλόμεσα μπικίνι σκεπάζουν μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους από όσο είναι «αποδεκτό» και θεωρούν πως έτσι περισσότερο «μπερδεύουν» τα μάτια που τις παρατηρούν, παρά κολακεύουν τον σωματότυπό τους. Επιστροφή, λοιπόν, στα 90s και στα χαληλοκάβαλα σλιπ με τα απλά τριγωνάκια που όλες αγαπήσαμε. Ακόμα και αν εμείς δεν πρόκειται να κολυμπήσουμε με αυτά σε κάποια ακτή της Γαλλικής Ριβιέρας, αλλά σε θάλασσες του Αιγαίου και του Ιονίου.

#chillaxing

A post shared by Aude Sarkamari سرکمری (@audesarkamari) on

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: