Γιατί ξεμαλλιάζονται on air Κατερίνα Καινούργιου και Βρισηίδα του My Style Rocks

Μια ατάκα που ειπώθηκε από

δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έβγαλε από τα ρούχα της την πρώην παίκτρια του ΜyStyleRocks Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Ετσι η Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου. Οπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο εξώδικο η Ανδριώτου άφηνε αιχμές για την ηθική της Κατερίνας Καινούργιου. Και έγινε το έλα να δεις. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. 

Τι εξόργισε την Ανδριώτου

Το ρεπορτάζ που μετέφερε συνεργάτης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον «αέρα», έγινε η αιτία να στείλει εξώδικο η Βρισηίδα Ανδριώτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ρούτου, το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι η Βρισηίδα, κάτι που δεν ισχύει.

Τι εξόργισε την Καινούργιου

«Να σου πω γλυκιά μου…». Με αυτή τη φράση και το ανάλογο ύφος, απευθύνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην Βρισηίδα Ανδριώτου, όταν έμαθε πως η τελευταία της έστειλε εξώδικο.

«Χθες το απόγευμα έφτασε στα χέρια μας ένα εξώδικο από την Βρισηίδα του «My Style Rocks» και έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματός της στη σχέση των Βαλαβάνη-Βασάλου. Είναι προσωπικό, στον σταθμό, στην Τζωρτζέλα και σ” εμένα. Η ίδια υποστηρίζει ότι εμείς υποστηρίξαμε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του ζευγαριού. Ζητάει να ανακαλέσουμε και να πούμε ότι δεν είναι…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Επειδή διάβασα το εξώδικο, το οποίο μου αποκαλούσε κυρία μέσα σε εισαγωγική και, μάλιστα, χαμηλής ηθικής, να σου πω γλυκιά μου ότι το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι. Για το αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν όλοι όσοι έχουν σχέσεις μαζί μου. Όπως επίσης ξέρω να μιλάει και πολύ καλά ελληνικά… Θα δούμε την αμφισβήτηση της συγκεκριμένης είδησης και μετά εγώ δεν θέλω να ξαναμιλήσω, μη με βγάλετε καν στο πλάνο…»

Η απάντηση της Ανδριώτου σήμερα 

«Θέλω να αρνηθώ κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τίποτα με τον Βασάλο. Όλη αυτή η παρεξήγηση δημιουργήθηκε από μια συνέντευξη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και είχα πει ότι δεν υπήρχε φλερτ αλλά μια οικειότητα. Αυτό παρερμηνεύτηκε στα λόγια της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ανέφερε η Βρισηίδα.

Για την Κατερίνα Καινούργιου το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά:  «Έστειλα εξώδικο στην Κατερίνα γιατί επέτρεψε να ειπωθούν όλα αυτά τα πράγματα και στην Τζωρτζέλα γιατί παρερμήνευσε τα λόγια μου… Δεν την είπα την Κατερίνα «κυρία», αν έχει το θάρρος να δημοσιεύσει όλο το εξώδικο, δεν έγραψα ποτέ με εισαγωγικά. Εισαγωγικά έβαλα στο κύριος, στον δημοσιογράφο, στον Ρούτα… Όπως είπα το περί ηθικής το παρερμήνευσε…» και συμπλήρωσε:

«Ας δημοσιεύσει όλο το εξώδικο για να δούμε τι είπα περί ηθικής. Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του δημοσιογράφου γιατί θίχτηκα… Θύμωσα γιατί έχω κι εγώ μια ζωή και δεν ασχολούμαι με τον Βασάλο και την Ευρυδίκη. Με βγάζουν πέτρα του σκανδάλου και βγάζουν μια κακιά Βρισηίδα… Μου στέλνουν παιδιά απειλητικά μηνύματα ότι έχω μπει ανάμεσά τους. Και όλο αυτό δημιουργήθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου… Δεν το έκανα για τη δημοσιότητα, εγώ ήμουν η Βρισηίδα του My style rocks».

Ακόμα τόνισε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με το ζευγάρι. «Έχω μιλήσει μαζί τους, είναι μαζί μου σε όλο αυτό και θα στείλουν κι αυτοί τα εξώδικά τους, όπως έχω κινηθεί κι εγώ» δήλωσε.

Πηγή: iefimerida.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: