Γιατί η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να πάει στο αφιέρωμα του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Φοίβο

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα κάνει ένα αφιέρωμα στον Φοίβο μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με την Δέσποινα Βανδή όμως να απουσιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ο ΣΚΑΪ «μαγειρεύει» το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Φοίβο – δεδομένου ότι βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του House of Fame-, με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το «παρών».

Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Καίτη Γαρμπή, Σάκης Ρουβάς, είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που λέγεται ότι θα παρεβρεθούν. Η επί χρόνια μούσα του όμως, Δέσποινα Βανδή δεν θα εμφανιστεί με την Ναταλία Γερμανού να εξηγεί το γιατί.

«Το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο δεν έχει σχέση με το ότι εκείνη δε μπορούσε να συμμετέχει σε αυτήν την εκπομπή. Τα γυρίσματά της για το My Greece που προβάλλεται στο Mega είναι πολύ απαιτητικά, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνη έχει μια ανειλημμένη υποχρέωση απέναντι στο κανάλι που τη φιλοξενεί. Πολύ σύντομα θα κάνει το δικό της Σπίτι με το Mega. Για μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της Δέσποινας, πόσες εμφανίσεις τέτοιου τύπου αφιερωματικές μπορεί να κάνει και να μην καεί;», είπε στον αέρα της εκπομπής της η Δέσποινα Βανδή.

Από την πλευρά του Φοίβου η απάντηση ήταν «ουδέν σχόλιον».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Για 15 ολόκληρα χρόνια, η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος, υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά και πετυχημένα καλλιτεχνικά ζευγάρια.

Πηγή: newsbeast.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: