"Γιατί δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά": 98χρονη μητέρα μετακομίσε για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της

Η ύψιστη μορφή αγάπης, η ανιδιοτελής προσφορά και λατρεία συναντάται στη σχέση της μάνας με τα παιδιά της. Αυτή η ιστορία έρχεται για να δείξει ότι για τη μάνα το παιδί της θα είναι πάντα παιδί, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η 98χρονη Ada Keating, λοιπόν, αποφάσισε να μετακομίσει στον ξενώνα φιλοξενίας και φροντίδας που μένει ο 80χρονος γιος της, Tom, από το 2016, προκειμένου να τον φροντίσει και να τον στηρίξει όπως θεωρεί ότι του χρειάζεται.

Ο Tom δεν παντρεύτηκε ποτέ και έμεινε μαζί με τη μητέρα του, με την οποία έπαιζαν παιχνίδια και παρακολουθούσαν σειρές. «Λέω κάθε βράδυ “Καληνύχτα” στον Tom και “Καλημέρα” το πρωί. Τρώμε μαζί πρωινό. Όταν πηγαίνω στο κομμωτήριο, με ψάχνει για να δει πότε θα γυρίσω. Όταν επιστρέψω, με περιμένει με ανοιχτά τα χέρια του και μου κάνει μια μεγάλη αγκαλιά. Δε σταματάς ποτέ να είσαι μαμά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ada.

«Εδώ είναι όλοι πολύ καλοί και είμαι χαρούμενος που μπορώ πια να βλέπω τη μητέρα μου περισσότερο, τώρα που μένει εδώ», είπε από τη μεριά του ο Tom.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: