Γιάννης Πλούταρχος: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τα 7 εκατ. ευρώ που του ζητάει η εφορία;

Έγινε το δικαστήριο για τα 7 εκατ. ευρώ που ζητάει η εφορία από τον Γιάννη Πλούταρχο.
Ο τραγουδιστής ήταν κατηγορούμενος στο

Ε” Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας και έπρεπε να πληρώσει 7 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, έπειτα από έλεγχο του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου).
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, «όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τα Nομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών, εφόσον το συνολικό χρέος υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ».
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε αναλυτική εξέταση του πίνακα χρεών του τραγουδιστή προς το Δημόσιο, με τις εγγραφές να είναι για ποσά ύψους 588.000, 1.292.000, 1.777.0000, 76.154, 284.318, 22.000, 35.580 και 67.583 ευρώ.
Μέσω της συνηγόρου του, ο Γιάννης Πλούταρχος ζήτησε αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να εκδοθεί απόφαση επί αναίρεσης που έχει κάνει στο Διοικητικό Δικαστήριο. Το αίτημα έγινε δεκτό και το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναβολή για τον Μάρτιο του 2018.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: