Γιάννης Κορολόγος: Είναι μόλις 8 ετών αλλά έχει ψυχή λιονταριού

Ο Γιάννης Κορολόγος πριν 16 μήνες, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα από τα πιο δύσκολα όνειρά του. Να οδηγήσει μοτοσυκλέτα. Με τη βοήθεια του προπονητή του Λευτέρη Πίππου ο μικρός οδήγησε μόνος του. Στάθηκε στις δύο ρόδες και έκανε την πρώτη του βόλτα με τη μικρή μοτοσυκλέτα του.

Ο Γιάννης Κορολόγος, λόγω μιας σπάνιας αρρώστιας έχασε το ένα του πόδι και τώρα συνεχίζει να δίνει τη μάχη του έχοντας πρόσθετο μέλος. Πηγαίνει σχολείο και στον ελεύθερο χρόνο του βρίσκεται στις πίστες με τις μοτοσυκλέτες.

Στις 15 Σεπτεμβρίου είχε γενέθλια. Μπήκε στα οκτώ του. Ο μικρός είναι πάντα χαμογελαστός και γεμάτος δύναμη. Έχοντας πάντα την αμέριστη στήριξη του πατέρα του Δημήτρη, της μητέρας του Νικόλ και της 4χρονης αδελφής του, κάνει συνέχεια όνειρα για το αύριο.

Έχει γίνει πια καλός φίλος με τον 13 φορές Πρωταθλητή σε Τράιαλ και Ταχύτητα, Λευτέρη Πίππο, με τον οποίο επικοινωνεί σε μια δική τους γλώσσα που του δίνει δύναμη να αντιμετωπίζει τα πάντα με το εκπληκτικό του χαμόγελο. Είναι οπαδός του MotoGP,  δεν χάνει κανένα αγώνα και έχει γίνει φίλος με τον παρουσιαστή του Moto GP  Δημήτρη Διατσίδη.

Πρίν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Διατσίδης συναντήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο στα πλαίσια της οδήγησης μοτοσυκλετών στη διαδρομή της Σούπερ Ειδικής του EKO Rally Acropolis με τον Γιάννη Κορολόγο.

Ο μικρός που αγαπάει τις μοτοσυκλέτες είπε στο δημοσιογράφο ότι μια μέρα , όταν μεγαλώσει, θα κάνει και αυτός την ίδια διαδρομή με τη δική του μοτοσυκλέτα.

Μπράβο Γιάννη. Έχεις μεγάλη δύναμη μέσα σου και σου ευχόμαστε να κάνεις πραγματικότητα κάθε όνειρο σου.

Π.Χ

Γιάννης Κορολόγος: Είναι μόλις 8 ετών αλλά έχει ψυχή λιονταριού gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: