Γιάννης Καλλιάνος: Υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ υπό την επίβλεψη Λέκκα

Υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Γεωλογίας ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως θα έχει επιβλέποντα καθηγητή τον Ευθύμιο Λέκκα.

Συγκεκριμένα, σε ανάερησή του ο Γιάννης Καλλιάνος λέει «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είμαι και επίσημα Υποψήφιος Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έτσι, μετά τις σπουδές μου στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών όπου ακολούθησα την Κατεύθυνση της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης και Μαθηματικής Φυσικής, μετά και από τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές (στο ίδιο Πανεπιστήμιο) στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά (Μαθηματικά των Φυσικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών), ήρθε η ώρα να συνεχίσω τις σπουδές μου και σε επίπεδο Διδακτορικού Διπλώματος.

Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι σήμερα, πέρασα και πάλι τις πύλες του Πανεπιστημίου, αυτή τη φορά του Πανεπιστημίου Αθηνών ως Υποψήφιος Διδάκτορας. Συγκεκριμένα έγινα δεκτός από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, από τον Τομέα Δυναμικής, Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος.

Το θέμα της Διδακτορικής μου Διατριβής θα είναι η «Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών από την Κλιματική Κρίση» με επιβλέποντα Καθηγητή τον Πρόεδρο του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας), Καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα.

Ευχαριστώ θερμά και τα υπόλοιπα δυο μέλη της τριμελούς επιτροπής που ορίστηκε, δηλαδή την Πρόεδρο του Γεωλογικού τμήματος, Καθηγήτρια Ασημίνα Αντωναράκου αλλά και τον Αναπληρωτή Καθηγητή Στυλιανό Λόζιο.

Το ταξίδι στη γνώση δεν σταματά ποτέ!»

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είμαι και επίσημα Υποψήφιος Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού…

Posted by Γιάννης Καλλιάνος — Giannis Kallianos on Tuesday, November 15, 2022

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: