Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κάνει μήνυση για το “Greek Freak” (εικόνες)

Μήνυση σε βάρος Αμερικανού στην Πενσυλβάνια κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς πουλούσε είδη ένδυσης με την υπογραφή «Greek Freak».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς είχε προειδοποιήσει τον Jinder Bhogal για τη χρήση του προσωνυμίου του Αντετοκούνμπο, αλλά αυτός δεν σταμάτησε τις πωλήσεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί μήνυση από τον Έλληνα αθλητή.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπόγκαλ ενήργησε κακή τη πίστει «με σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».

Ο Αντετοκούνμπο στην αγωγή του υποστήριξε επίσης, ότι ο Μπόγκαλ δεν απάντησε στην επιστολή που του έστειλε στις 3 Μαΐου στην οποία του ζητούσε να σταματήσει την παράνομη πώληση των προϊόντων.

Η πλευρά του Έλληνα γκαρντ – φόργουορντ, λοιπόν,  ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ για τη χρήση του «brand» του, το οποίο θυμίζουμε ότι βρίσκεται και στη νέα σειρά αθλητικών ειδών της Nike.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: