Γιαννακόπουλος: "Η εικόνα αυτή είναι ντροπιαστική, δεν υπάρχει άλλη λέξη"

Εκνευρισμένος από τις άδειες εξέδρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ πριν τελειώσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα. «Η εικόνα είναι ντροπιαστική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εικόνα των σχεδών άδειων εξεδρών στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο τελικό της Basket League με τον Προμηθέα Πάτρας, ενόχλησε πολύ κόσμο. Περισσότερο όμως ενόχλησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που αποχώρησε από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιμετώπισε αυτόν τον αγώνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του αφεντικού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό! Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!»

Πηγή: sport24.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: