Γιαγιά συγκίνησε! ΄Εστειλε αρβύλες σε στρατιώτες του Έβρου!

Γιαγιά συγκίνησε! ΄Εστειλε αρβύλες σε στρατιώτες του Έβρου!
Μια ηλικιωμένη έστειλε ένα πολύτιμο δώρο σε μονάδα του Έβρου, συγκινώντας τους και αποδεικνύοντας ότι οι απλοί πολίτες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί από την …κρατική . Τι έστειλε η κυρία σαν καλή γιαγιά; Ένα ζευγάρι αρβύλες!
Γιατί είναι τόσο πολύτιμο δώρο;

Η κυρία πληροφορήθηκε το θέμα που είχε αναδείξει το Onalert με τους στρατιώτες που υπηρετούν στο 558 Μ/Κ ΤΠ στο Πρωτοκλήσι Έβρου και ζητούσαν το…φοβερό: ένα δεύτερο ζευγάρι αρβύλες για να μπορούν να στεγνώνουν αυτές που ήδη φοράνε και είναι μονίμως βρεγμένες!
Ουδείς συγκινήθηκε και κάποιοι από τους …κομάντος του καναπέ τους κατηγόρησαν κιόλας ως …καλομαθημένους!
Στη συγκεκριμένη λοιπόν μονάδα έφτασε πριν από λίγες μέρες ένα δέμα, στο οποίον ήταν σημειωμένο το όνομα του αποστολέα, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του αποδέκτη.
Στην αρχή η διοίκηση της μονάδας υιοθέτησε την ερμηνεία ότι το περίεργο δέμα ήταν βόμβα. Μετά τις παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων, το δέμα ανοίχτηκε, χωρίς την επέμβαση πυροτεχνουργού και αποκάλυψε ένα ζευγάρι αρβύλες.
Το περίεργο ήταν ότι στο δέμα δεν αναγράφονταν ποιος ήταν ο δικαιούχος των αρβυλών.
Καθώς στο περιτύλιγμα υπήρχε το τηλέφωνο του αποστολέα, κάποιος από τη διοίκηση της μονάδας επικοινώνησε μαζί του.
Για να αποδειχτεί ότι πρόκειται για μια γριούλα.
Μετά από αρκετή ώρα συνομιλίας και αφού ο αξιωματικός ζητούσε να μάθει «γιαγιά σε ποιον έστειλες τις αρβύλες για να τους τις παραδώσει», όλοι έμειναν άναυδοι από την αφοπλιστική απάντηση της ηλικιωμένης γυναίκας:
Ας τις πάρει όποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Εγώ διάβασα ότι οι φαντάροι δεν έχουν αρβύλες και με το λιγοστό περίσσευμα της πετσοκομμένης σύνταξης μου, αγόρασα και σας έστειλα ένα ζευγάρι»!
Αφιερωμένο στους αδιάφορους κυβερνώντες και στους “ράμπο” με τα περιττά κιλά… 

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: