Γιαγιά ήθελε να βγάλει φωτογραφία σε παγόβουνο και την πήρε το κύμα [φωτο]

Πολλές ριψοκίνδυνες κινήσεις γίνονται στο βωμό της τέλειας σέλφι. Συνήθως τέτοιες ιστορίες αφορούν νεαρότερες ηλικίες, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, πρωταγωνίστρια είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η 77χρονη από το Τέξας ταξίδεψε στην πανέμορφη Ισλανδία για να απολαύσει τα μαγικά τοπία και την απεραντοσύνη της φύσης.

Σε μία από τις βόλτες της είδε ένα κομμάτι πάγου που έμοιαζε με θρόνο και θέλησε να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία. Κάθισε στον πάγο και ο γιος της τράβηξε μια φωτογραφία, ωστόσο στην προσπάθειά της να σταθεί στην ιδανική πόζα, το παγόβουνο αποκόπηκε από ένα μεγάλο κύμα, το οποίο την πήρε μαζί του!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην λιμνοθάλασσα Jökulsárlón, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ισλανδίας.

«Νόμιζα πως θα είχε πλάκα, τελικά ένα μεγάλο κύμα με παρέσυρε μακριά από την ακτή», δήλωσε η ίδια.

Την ιστορία δημοσίευσε στο twitter η 24χρονη καθηγήτρια Αγγλικών Κάθριν Στρενγκ, η οποία είναι εγγονή της ηλικιωμένης που έζησε την περιπέτεια της ζωής της. Μάλιστα, έμαθε για το παράτολμο εγχείρημα της γιαγιάς της από τον πατέρα της, που της έστειλε μια σειρά από γραπτά μηνύματα και φωτογραφίες από το ταξίδι. 

«Ο πατέρας μου περιέγραψε τι συνέβη με τον ακόλουθο τρόπο» δήλωσε η Στρενγκ στο Buzzfeed και διάβασε τα περιγραφικά του κείμενα:

«Ανέβηκε στο θρόνο όταν ένα παγόβουνο έφτασε στην παραλία. Στην συνέχεια, ένα κύμα απομάκρυνε τον παγωμένο θρόνο, χτυπώντας το από όλες τις πλευρές. Όταν το κύμα υποχώρησε, η γιαγιά έφυγε μαζί με την παλίρροια».

Ευτυχώς, ένας γενναίος άνδρας, ο καπετάνιος και διασώστης Ράντι Λακούντ, βρέθηκε κοντά στο σημείο και κατάφερε να φέρει τη γυναίκα με ασφάλεια πίσω στην ακτή. «Έτυχε να είναι στην ακτή όταν συνέβη το όλο πράγμα, έτσι μπήκε στο νερό και τράβηξε το παγόβουνο, προσπαθώντας να την κρατά για να μην πέσει».

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: