Για την Πέμπτη αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη

Για την Πέμπτη αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη

Για την Πέμπτη αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για επίθεση και σε βάρος πολίτη, από αγνώστους δράστες με κατηγορούμενο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη

«Η υπόθεση αφορά μόνο σε μια αστυνομική ταυτότητα. Υπάρχει μόνο μία ψευδομάρτυρας που με εμπλέκει στην υπόθεση αυτή – την κακοστημένη υπόθεση- , η οποία τυχαίνει να είναι και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία είναι κατηγορούμενη για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση», δήλωσε ο βουλευτής, εξερχόμενος του δικαστηρίου.

Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο εκλεγεί βουλευτής και για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία και ο ίδιος ζήτησε.

Ο βουλευτής βαρύνεται με την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά σε επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός το 2007 στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου από πέντε δράστες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

Για την Πέμπτη αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρηvideo platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: protothema

Για την Πέμπτη αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: