Για τη SS22 συλλογή της η Victoria Beckham αντλεί έμπνευση από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη

Για τη SS22 συλλογή της η Victoria Beckham αντλεί έμπνευση από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη

Τα looks στην συλλογή της Victoria Beckham χαρακτηρίζονται από κομψότητα και απλότητα!

H Victoria Beckham μπορεί να μην ήταν στο επίσημο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο αυτή τη σεζόν, αλλά σίγουρα δεν ήθελε να το χάσει. Η σχεδιάστρια παρουσίασε την συλλογή της για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 online με μια ταινία στην ιστοσελίδα του brand της.

LFW: Η SS22 συλλογή του Erdem ήταν μια «ερωτική επιστολή στην ιδιαίτερη ψυχή του Λονδίνου»

Η έμπνευσή της Victoria Beckham για την συλλογή

Με τίτλο «Movements», η συλλογή της Beckham χαρακτηρίζεται από μία παιχνιδιάρικη διάθεση, είναι μια απόδραση σε μαγικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

«Όταν σκεφτόμουν αυτή τη σεζόν, η προσοχή μου στράφηκε προς την κομψότητα ενός ευρωπαϊκού καλοκαιριού: λινά σακάκια, slip dresses και ηλιοβασιλέματα» εξηγεί η Beckham στις σημειώσεις της. «Ο τρόπος που ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σχεδόν αποκομμένος από την πραγματικότητα, σαν να είναι μια άλλη εποχή. Είναι αρκετά ρομαντικό».

Τα looks που είδαμε 

Η συλλογή είναι γεμάτη με απαλό, καλοκαιρινό tailoring, slip dresses από μετάξι και κρουαζέ φούστες σε μια χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από ηλιοβασιλέματα με ρομαντικές σορμπέ αποχρώσεις, αλλά και πινελιές μεταλλικών χρωμάτων, μπλε του πάγου και καμένου πορτοκαλί.

Παρόλο που η SS22 κολεξιόν είναι ρομαντική, οι εμβληματικές συλλογές της σχεδιάστριας έχουν συχνά ανδρόγυνα στοιχεία, και η φετινή δεν διαφέρει.

Ποια είναι η νέα έμπνευση της Victoria Beckham; Ο σύζυγός της φυσικά 

«Μου άρεσε η ιδέα ενός ζευγαριού να μοιράζεται ρούχα στις διακοπές. Το πουκάμισο του συντρόφου σου φορεμένο πάνω από το μαγιό ή το slip dress σου…».

Η Victoria Beckham συνέχισε λέγοντας πως της ήρθαν στο μυαλό αρκετοί κομψοί άντρες όταν σκεφτόταν αυτήν την σεζόν – ο Leonardo DiCaprio με λινό, ο Ray Liotta στο Goodfellas – το γιλέκο και το ανοιχτό πουκάμισο – και φυσικά, ο ίδιος ο κ. Beckham. Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του συζύγου της περιλαμβάνει ένα oversize πουκάμισο, φαρδιά παντελόνια και μια ζώνη, δήλωσε η Victoria.

Αυτό οδήγησε σε μια συλλογή αντιθέσεων: Μεταξωτά φορέματα συνδυασμένα με oversized παλτά, πλεκτά polo shirts συνδυασμένα με μεταλλικές κρουαζέ φούστες, και γιλέκα φορεμένα πάνω από κομψές μεταξωτές φούστες και φορέματα.

Συνέχισε για να δεις τα αγαπημένα μας looks από την SS22 συλλογή της Victoria Beckham:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Victoria Beckham SS22

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: