Για ποιο πράγμα σε φοβούνται οι άλλοι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Καλώς ή κακώς έχουμε την τάση να κρίνουμε κάποιον που γνωρίζουμε από το ζώδιό του και να προδικάζουμε μια κατάσταση, ωστόσο πολλές φορές αρκετά από τα χαρακτηριστικά επιβεβαιώνονται. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, που τρομάζουν τους άλλους και ίσως τους αποτρέπουν από το να ασχοληθούν με το χ, ψ άτομο.

Κριός

Μην είναι η ανάγκη σου να έχεις πάντα δίκαιο; Μην είναι το γεγονός ότι αρπάζεσαι με το παραμικρό και θεωρείς ότι όλοι είναι εναντίον σου και ότι σε πολεμάνε; ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ; Οι κριοί γενικότερα είναι γνωστοί για τις έντονες αντιδράσεις τους, οπότε αυτό που φοβούνται περισσότερο σε σένα είναι να μην κάνεις μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος.

Ταύρος

Οι ταύροι είναι ΦΟΒΕΡΑ υπομονετικοί άνθρωποι και θα αντέξουν πολλά, ΑΛΛΑ αν πεισμώσουν, πάει αυτό ήταν. Δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη εύκολα και γενικά οι περισσότεροι αποφεύγουν να σε εκνευρίσουν, γιατί ξέρεις, ταύρος σε υαλοπωλείο κλπ κλπ.

Δίδυμοι

Τα γλυκά διδυμάκια είναι η χαρά του πάρτι, είναι κοινωνικοί και ευχάριστοι αλλά δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς με τίποτα· ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να σε κρεμάσουν και να σου ακυρώσουν τα σχέδια. Σιγά το κακό θα μου πεις, εντάξει, ωστόσο έτσι συμπεριφέρονται και στις σχέσεις τους, πράγμα αρκετά κουραστικό, που αποτρέπει κάποιον να ασχοληθεί σοβαρά με έναν δίδυμο.

Καρκίνος

Και φτάνουμε στους καρκίνους, το ζώδιο που δίπλα στο όνομά του αναβοσβήνει η λέξη »μαμά», καθώς έχει την τάση να φροντίζει τους πάντες και τα πάντα. Αυτό που φοβούνται οι περισσότεροι για τους καρκίνους είναι (φυσικά) ότι θα βάλουν τα κλάματα με το παραμικρό, κάτι που δεν ισχύει (πολύ)- εκτός αν έχουν πιει 3, 4 ποτήρια, που τότε ενδέχεται να σου πουν με δάκρυα στα μάτια ότι σ’αγαπάνε και ότι είσαι ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί. Θα το εννοούν, να ξέρεις.

Λέων

Καλοί, χρυσοί, οι λέοντες αλλά μπορούν να γίνουν τόοοοοοσο ψωνάρες και να αρχίσουν να πετάνε αποφθεγματα, θέλοντας να σε πείσουν ότι είναι μοναδικοφανταστικοτελειοι. Αυτό ακριβώς φοβάται όποιος γνωρίζει έναν λέοντα- ότι θα τον ακούει να μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του και πόσο φανταστικός είναι και πόσο τέλεια κάνει το ένα και πόσο μοναδικά κάνει το άλλο μπλα μπλα. Boring.

Παρθένος

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται ένας παρθένος τις καταστάσεις είναι αξιοζήλευτος, αλλά κανείς δεν θέλει κάποιον να του επισημαίνει πως θα μπορούσε να κάνει καλύτερα το χ, ψ πράγμα. Ναι, παρθένε, εσύ τα κάνεις όλα καλύτερα, έχεις πιο σωστό πρόγραμμα, αλλά αν το συνεχίσεις έτσι δεν θα σου μιλάει κανείς στο τέλος.

Ζυγός

Οι ζυγοί φροντίζουν να υπάρχει ισορροπία στη ζωή τους και στη ζωή των άλλων- και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, γιατί έχουν την τάση να ανακατεύουνται σε ό,τι κάνουν οι άλλοι και να τους λύνουν τα προβλήματα. Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά κάποιες φορές καλό είναι να μην ασχολούνται με τις ζωές των άλλων.

Σκορπιός

Οι μυστηριώδεις και παθιασμένοι σκορπιοί είναι γνωστοί για τις kinky σeξουαλικές τους προτιμήσεις και ναι, αυτό το πράγμα τρομάζει κατά κάποιο τρόπο τους γύρω τους- ειδικά όταν πέφτουν με τα μούτρα σε αυτό το θέμα χωρίς να ρωτήσουν τις προτιμήσεις του άλλου.

Τοξότης

Οι τοξότες είναι εξαιρετικά δοτικοί άνθρωποι και αυθόρμητοι, κάτι που τους κάνει αξιολάτρευτους αλλά είναι και φοβερά ανυπόμονοι και δεν σκέφτονται ιδιαίτερα τι λένε. Ο μεγαλύτερος φόβος των άλλων είναι μην πεις κάτι ντροπιαστικό μπροστά σε κάποιον που δεν πρέπει, γιατί πολύ απλά δεν σκέφτηκες πριν ανοίξεις το στόμα σου.

Αιγόκερως

Οι αιγόκεροι είναι γεννημένοι να διευθύνουν, είναι σοβαροί και τελειομανείς- αυτό, λοιπόν, που φοβούνται όλοι γύρω σου είναι ότι θα τους χώσεις να κάνουν δουλειές και θα τους κάνεις κουμάντο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Υδροχόος

Οι υδροχόοι είναι πάντα ανοιχτοί σε προκλήσεις και μπορούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους γύρω τους σε καταστάσεις που δεν το περίμεναν. Αυτό είναι καλό από την μια πλευρά, αλλά μπορεί κάποιος να μην θέλει να σε ακολουθήσει στις τρέλες σου υδροχόε και να αισθάνεται άσχημα που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Για αυτό, χαλάρωσε.

Ιχθύς

Μπορεί οι καρκίνοι να έχουν τη φήμη των ευαίσθητων ωσόσο οι ιχθύς είναι, ξεκάθαρα, οι emo των ζωδίων, όντας φοβερά ευάλωτοι και επιρρεπείς στο δράμα. Για αυτό και οι περισσότεροι φοβούνται μην σας πληγώσουν ανεπανόρθωτα και πλαντάξετε στο κλάμα.



zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: