Για όσους είναι πάνω από 40: Το καυτό φιλί στο στόμα της Ναόμι Κάμπελ με τη Λίντα Εβαντζελίστα (φωτό)

Ήταν ίσως τα δύο μεγαλύτερα supermodel της δεκαετίας του 90 με τα διεθνή μέσα να μην σταματούσαν να ασχολούνται μαζί τους. Πασαρέλες, λαμπερά πάρτι και πανάκριβα ρούχα ήταν μέρος της γκλαμουράτης ζωής τους, έχοντας πλέον διαλέξει να έχουν ένα πιο ήσυχο προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Και μπορεί οι παπαράτσι να κατέγραφαν κάθε τους βήμα, αλλά αυτό το φιλί στο στόμα μεταξύ των δύο μοντέλων στην φωτογραφία δεν το είχαν απαθανατίσει.

 

Η Ναόμι Κάμπελ βρήκε, λοιπόν, την φωτογραφία με το φιλί μέσα σε μία άδεια αίθουσα επίδειξης μόδας και την ανέβασε στο Instagram, θέλοντας έτσι να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη της φίλη, Λίντα Ευαγγελίστα, η οποία είχε γενέθλια.

«Είμαι τόσο περήφανη που έχω έναν φίλο, μια οικογένεια και μία αδελφή για 30 χρόνια, Η πιο πιστή και ευγενική καρδιά που ξέρω…»

 

Η Ναόμι, μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε ανεβάζοντας μία ακόμη φωτογραφία από την εποχή που η Λίντα είχε γίνει κατάμαυρη για τις ανάγκες της φωτογράφισης, με αποτέλεσμα οι ίδιες να μοιάζουν όντως σαν αδελφές.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr