Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βρεις μόνη σου το σημείο «G»

Το σημείο «G» στη γυναίκαΤη δεκαετία του 1940 στη Γερμανία, ένας γυναικολόγος-μαιευτήρας, ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, υποστήριξε ότι είχε κάνει μια ανακάλυψη. Είχε εντοπίσει μιαν άγνωστη, εσωτερική ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνές του. Ξεκίνησε τότε μια διαμάχη ανάμεσα στους επιστήμονες σχετικά με την ύπαρξη του σημείου G (το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg) στον άνδρα και στη γυναίκα.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό. Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη. Οι παθολογοανατόμοι όμως δεν έχουν βρει έως τώρα το σημείο G (όταν ερεθιστεί μοιάζει με φασολάκι) σε όσες γυναίκες έχουν κάνει νεκροψία. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο έχουν μόνο μερικές γυναίκες. Αλλοι φρονούν ότι επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί 0ργασμό.

Αλλοι απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως ανόητες και υποστηρίζουν ότι όλος αυτός ο θόρυβος δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες αδικαιολόγητο συναίσθημα ανεπάρκειας και άγχους. Τελικά, η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη hδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.

Είναι ένα πλέγμα από απολήξεις νεύρων, αδένες, πόρους και αιμοφόρα αγγεία γύρω από την ουρήθρα ή ουροφόρο οδό. Η περιοχή αυτή γίνεται αντιληπτή μόνο όταν ερεθιστεί έντονα ο κόλπος. Αρχίζει τότε να διογκώνεται, συχνά σχεδόν αστραπιαία, και εμφανίζεται στο κολπικό τοίχωμα ως μια μικρή μάζα με ευδιάκριτο σχήμα. Ο προορισμός της δεν φαίνεται άλλος από το να ενισχύει τη σeξουαλική ηδονή της γυναίκας. Κατά τον οργασμό «εκσπeρματώνει» ένα διαυγeς υγρό, παρόμοιο σε σύνθεση με εκείνο που παράγει ο προστάτης.

Ορισμένοι μάλιστα ειδικοί πιστεύουν πως το σημείο G στη γυναίκα είναι μια μη εξελιγμένη μορφή του ανδρικού αδένα. Ο ευκολότερος τρόπος να εντοπίσει μια γυναίκα αυτή την περιοχή στο σώμα της, είναι να καθίσει κανονικά ή οκλαδόν. Καλύτερα να αρχίσετε τις εξερευνήσεις σας όταν κάθεστε στη λεκάνη της τουαλέτας, αφού ο ερεθισμός του σημείου G μπορεί να σας προξενήσει την επιθυμία να ουρήσετε. Όταν αδειάσει η ουροδόχος κύστη, θα συνεχίσετε με μεγαλύτερη άνεση τη διέγερση της eρωτογενούς αυτής ζώνης, γνωρίζοντας πια ότι η αίσθηση ηδονής που σας έχει κυριεύσει, προέρχεται από το σημείο G και όχι από τη γεμάτη κύστη.

Η διέγερση του σημείου G

Πιέστε με τα δάχτυλά σας σταθερά και προς τα επάνω το πρόσθιο τοίχωμα του κολπικού τοιχώματος. Ταυτόχρονα, με το άλλο χέρι πάνω στην κοιλιά σας πιέστε προς τα κάτω. Με τη διέγερση, το σημείο G θα αρχίσει να διογκώνεται και θα το νιώσετε ανάμεσα στα δάχτυλά σας σαν ένα σβολαράκι μέσα και έξω από τον κόλπο. Στη μήτρα μπορεί να αρχίσουν τότε ηδονικές συσπάσεις, προκαλώντας ένα βαθύ οργασμό, ασύγκριτα πιο έντονο από εκείνον που προέρχεται από την κλειτορίδα. Μπορεί ακόμα και να εκσπερματώσετε από την ουρήθρα ένα διαυγές υγρό, που, παρά τα φαινόμενα, δεν είναι ούρα. Η διέγερση θα είναι πιο αποτελεσματική, αν την αναλάβει ο παρτενέρ σας. Ξαπλώστε ανάσκελα σε ένα κρεβάτι, με δύο μαξιλάρια κάτω από τους γοφούς, με τα πόδια λίγο ανοιχτά και τα οπίσθιά σας κάπως ανασηκωμένα. Ο σύντροφός σας μπορεί τότε να γείρει επάνω σας και με την παλάμη στραμμένη προς τα κάτω να περάσει δύο δάχτυλα στον κόλπο και να αρχίσει να χαϊδεύει το πρόσθιο τοίχωμα. Οι eρωτικές στάσεις που ερεθίζουν το σημείο G είναι εκείνες στις οποίες είτε η γυναίκα είναι από πάνω είτε η διείσδυση γίνεται από πίσω. Στη δεύτερη περίπτωση, το πέος τρίβεται απευθείας πάνω στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου, όπου εδρεύει το περίφημο σημείο.

Όταν πάλι η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, ελέγχει αποτελεσματικότερα την κατεύθυνση του πeους και το βάθος του, ώστε μπορεί με μικρές μετακινήσεις προς τα εμπρός ή στα πλάγια να το οδηγήσει στο σημείο που την ευχαριστεί περισσότερο. Ο άνδρας συμβάλλει επίσης στη διέγερση της συντρόφου του μετακινώντας το σώμα του κατάλληλα και πιέζοντας τη βάση του πέους, ώστε η κεφαλή του οργάνου του να συμπέσει ακριβώς με το σημείο G. Το αποτέλεσμα για το ζευγάρι θα είναι πιθανότατα διαδοχικοί και έντονοι οργασμοί.

 

sxeseis

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: