Για να μην σε κοροϊδεύει: Τα 7 πιο συχνά ψέματα που σου λένε οι άντρες

Οι γυναίκες λένε ψέματα στους άντρες και οι άντρες στις γυναίκες. Το ψέμα γενικά κυκλοφορεί μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις, κάποιες φορές πληγώνει και κάποιες άλλες εκνευρίζει ή δημιουργεί γέλια. Δυστυχώς, οι γυναίκες συνήθως ακούμε τα περισσότερα ψέματα καθημερινά από το «είσαι πανέμορφη με αυτό το φόρεμα» μέχρι το «πήγα με τον Νίκο για ένα ποτό και ξεχάστηκα».

Δες, στο Youweekly.gr, ποια είναι τα 7 πιο συνηθισμένα ψέματα που μας λένε οι άντρες, ώστε να είσαι ενήμερη την επόμενη φορά που ο καλός σου θα τα ξεστομίσει:

1.«Εννοείται ότι συμπαθώ τις φίλες σου». Για να ρωτάς κάτι έχεις καταλάβει. Ποτέ δεν θα σου πει ότι η κολλητή σου του σπάει τα νεύρα και μεταξύ μας καλά κάνει.

2.«Στο σχολείο ήμουν…» ο καλύτερος μαθητής, ο πιο αστείος, ο πιο ωραίος, ο πιο συμπαθητικός. Γενικά στο σχολείο ήταν όλα όσα δεν είναι σήμερα. Δεν είναι περίεργο το πόσο πολύ αλλάζουν οι άνθρωποι;

3.«Στο κρεβάτι, είσαι η καλύτερη». Τα περισσότερα ψέματα που λένε οι άντρες έχουν να κάνουν με το σeξ. Συνήθως ξεκινούν λέγοντας ότι είσαι η καλύτερη και μετά δεν βρίσκουν το θάρρος να σου αποκαλύψουν αυτά που δεν τους αρέσουν από τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι γιατί… έτσι θα αποκαλυφθεί το πρώτο τους ψέμα. Ότι είσαι η καλύτερη δηλαδή. Μήπως κι εσύ του έχεις πει το ίδιο ψέμα;

4.«Δεν ξέρω που θα πάμε. Με τα παιδιά θα είμαι. Δεν θα αργήσω». Σίγουρα με κάποιον είναι, σίγουρα δεν θα γυρίσει νωρίς και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει που θα πάει. Κάπου έχει δώσει ραντεβού, άλλωστε. Μην τον ρωτήσεις την επόμενη μέρα γιατί θα σου πει ακόμα ένα ψέμα «δεν πέρασα καλά. Τσακώθηκα και με τον Κώστα και δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι».

5.«Όχι, δεν σε δείχνει παχιά». Σε περίπτωση που πρόσeξε το καινούριο σου φόρεμα σίγουρα δεν δημιούργησε ολοκληρωμένη άποψη για το αν σου ταιριάζει ή όχι. Τώρα, αν τον ρωτήσεις αν σε παχαίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει την αλήθεια. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν από τις γυναίκες της ζωής τους, είναι να τους λένε πάντα ότι είναι πανέμορφες.

6.«Μην ανησυχείς, δεν θα με απολύσουν/ μειώσουν τον μισθό μου». Οι άντρες θέλουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφάλεια. Για αυτό δύσκολα θα σου αποκαλύψουν τα επαγγελματικά τους άγχη, τουλάχιστον μέχρι να χρειαστούν την υποστήριξή σου.

7. «Ναι, τώρα θα πλύνω τα πιάτα/ βγάλω τα σκουπίδια». Πόσες φορές στο έχει πει και τελικά δεν το έκανε ποτέ; Πόσες φορές έκανες τις δουλειές του σπιτιού κι εκείνος σου είπε «αφού θα τα έκανα εγώ, γιατί κουράζεσαι;».  Δύο λύσεις υπάρχουν: είτε θα ακολουθήσεις τους χρόνους του είτε θα τα κάνεις όλα μόνη σου.

 

The post appeared first on .

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: