Για να είστε στυλάτες: 6 casual looks που μπορείς να φορέσεις μόνο το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να δημιουργήσεις όμορφα casual looks, με τα επιμελή ατημέλητα σύνολα να είναι ιδανικά για αυτή την εποχή.

Ανακάλυψε τα 6 πιο στιλάτα looks για αυτή τη σεζόν:

1.Πουλόβερ, φανελάκι, τζιν με σκίσιμο και μποτάκια

Ένα απλό, βασικό και πολύ στιλάτο look που μπορείς να φορέσεις μόνο το φθινόπωρο. Συνδύασε το αγαπημένο τζιν με σκισίματα με ένα φανελάκι κι ένα χαλαρό ελαφρύ πουλόβερ –που ίσως αφήνει τον ένα ώμο έξω. Συμπλήρωσε το σύνολό σου με μποτάκια ή ακόμα και sneakers.

 

2.Καρό πουκάμισο, μαύρο κολάν και αθλητικά

 

Είτε πάς βόλτα με τις φίλες σου, στη δουλειά ή για ψώνια, τότε ένα κολάν με το αγαπημένο σου πουκάμισο είναι ιδανικό look για αυτή την εποχή.

 

3.Μίνιμαλ look

Συνδύασε το λευκό και το μαύρο για να δημιουργήσεις ένα μίνιμαλ φθινοπωρινό look. Επίλεξε ένα μαύρο top, πουλόβερ ή φόρεμα συνδύασέ το με λευκές πινελιές στα αξεσουάρ σου και θα έχεις ένα εύκολο και στιλάτο casual look.

 

4.Γκρι

Επίλεξε ένα oversized γκρι πουλόβερ και συνδύασέ το με μαύρο παντελόνι και γκρι sneakers για να δημιουργήσεις ένα στιλάτο lazy look.

 

5.Casual look με ένα μαντήλι

Τα μαντήλια και τα φθινοπωρινά κασκόλ μπορούν να δώσουν μια όμορφη στιλιστική πινελιά στο look σου. Φόρεσε το τζιν σου ή το skinny παντελόνι σου μια απλή μπλούζα και δώσε έμφαση με ένα όμορφο κασκόλ.

 

6.Messy χτένισμα

 

Ένα messy bun, ένας επιμελής ατημέλητος κότσος, απλές πλεξούδες ή messy χτενίσματα μπορούν να δώσουν στιλ σε οποιοδήποτε casual look σου και να το συμπληρώσουν τέλεια. Οι γαλλικές κοτσίδες αλλά και οι πλεξούδες ψαροκόκαλο είναι ιδανικές για αυτή την εποχή.

Πηγή:

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: