Για "εκστρατεία εξόντωσης" υψηλόβαθμων στελεχών από τη Ρωσία κάνει λόγο ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Οι καταγγελίες του πρίγκιπα του Μονακό έρχονται λίγες μέρες μετά τις φήμες για σχέση της συζύγου του πριγκίπισσας Σαρλίν με Ρώσο ολιγάρχη — Τι λέει για την εκστρατεία κυβερνοεπιθέσεων

Στο «μάτι» έχει βάλει η Ρωσία το Μονακό, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Monaco-Matin».

Σε δηλώσεις του, ο 63χρονος πρίγκιπας υποστήριξε ότι εχθρικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει εκστρατεία εξόντωσης σε βάρος υψηλόβαθμων στελεχών του πριγκιπάτου.

Ορισμένοι VIP στον στενό κύκλο του πρίγκιπα Αλβέρτου, συμπεριλαμβανομένου του Ντιντιέ Λινό, προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του υπουργού Εξωτερικών Λοράν Ανσελμί, έχουν κατηγορηθεί επανειλημμένως για διαφθορά και παράνομες δραστηριότητες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild.

Αν και o πρίγκιπας Αλβέρτος δεν κατονόμασε τις εχθρικές δυνάμεις, άφησε να εννοηθεί ότι το Κρεμλίνο βρίσκεται πίσω από την εκστρατεία αυτή μέσω μιας πάγιας τακτικής του: τις κυβερνοεπιθέσεις.

Οι δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου έρχονται λίγα 24ωρα μετά τις πληροφορίες της εφημερίδας Sun ότι η σύζυγός του Σαρλίν έχει βρει υποστήριξη από τον Ρώσο ολιγάρχη και πρώην της Ναόμι Κάμπελ, Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

Υπενθυμίζεται ότι η «θλιμμένη» πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική την περασμένη εβδομάδα για άγνωστα ιατρικά προβλήματα και απώλεια βάρους.

Οι φήμες μάλιστα έλεγαν πως έφυγε για τη γενέτειρά της όχι για επαγγελματικούς λόγους αλλά μετά από ρήξη με τον σύζυγό της, εν μέσω ισχυρισμών για απιστία.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: