Για 8η χρονιά η Ford Motor Company φιγουράρει στη λίστα του Ινστιτούτου Ethisphere

 

Υπηρετώντας επάξια το ρόλο της ως καλός εταιρικός πολίτης, η Ford Motor Company αναδείχτηκε μία από τις Παγκοσμίως Πιο Ηθικές Εταιρείες για 8η συνεχή χρονιά  – το καλύτερο σερί από οποιαδήποτε άλλη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων.

Κάθε χρόνο, το Ινστιτούτο Ethisphere τιμά τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρίες που εφαρμόζουν ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, προωθούν την εταιρική υπευθυνότητα και εφαρμόζουν υπεύθυνο τρόπο διοίκησης.

Η δέσμευση της Ford στις ηθικές αξίες είναι εμφανής σε προγράμματα παρακολούθησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ασφάλειας συνθηκών εργασίας, στην προμήθεια ορυκτών πρώτων υλών από μη εμπόλεμες περιοχές, και σε πρωτοβουλίες όπως η Συνεργασία για ένα Καθαρότερο Περιβάλλον (Partnership for a Cleaner Environment) η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας μέσα από την εφοδιαστική αλυσίδα της Ford.

Η Ford καλλιεργεί επίσης μακροπρόθεσμες σχέσεις με προμηθευτές που περιλαμβάνουν ανταλλαγή άριστων πρακτικών, παροχή εκπαίδευσης και αξιολογήσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές πληρούν τόσο τις απαιτήσεις του νόμου όσο και τα πρότυπα της Ford.

Για 8η χρονιά η Ford Motor Company φιγουράρει στη λίστα του Ινστιτούτου Ethisphere

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: