Για 8η συνεχή χρονιά η Ford Pro κατακτά την 1η θέση στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη

Σε 11 ευρωπαϊκές αγορές Ford Pro αύξησε το μερίδιό της σε σχέση με την περασμένη χρονιά και παρέμεινε ο ηγέτης στις πωλήσεις επαγγελματικών van και pickup οχημάτων στην Ευρώπη το 2022. Τις υψηλότερες πωλήσεις έκανε το Transit Custom , best-seller μοντέλο στη M. Βρετανία. Το Ford Ranger ήρθε επίσης πρώτο στον κατηγορία του στην Ευρώπη για 8η συνεχή χρονιά και ανακηρύχθηκε ως το δημοφιλέστερο pick-up της Ευρώπης.

Καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ στον κλάδο, η Ford Pro σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2022,σηματοδοτώντας για ακόμη μια φορά την ηγετική θέση της Ford .

Η Ford Pro, η επιχείρηση επαγγελματικών οχημάτων και υπηρεσιών της Ford, κατέγραψε το 2022 συνολικό μερίδιο αγοράς 15,0% – το υψηλότερο όλων των εποχών – αλλά και αύξηση του μεριδίου της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σε 11 χώρες: Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία και Τουρκία.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και παρουσίασης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η Ford Pro λανσάρισε την άνοιξη του 2022 το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit van, το οποίο ηγήθηκε των μηνιαίων πωλήσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών van 2 τόνων από τον περασμένο Ιούνιο και μετά. Η Ford Pro αποκάλυψε επίσης την ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού, φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά προκειμένου να επιταχύνει την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe δήλωσε:

«Η επίτευξη ενός νέου ρεκόρ στην πρώτη θέση στην αγορά της Ευρώπης επί 8 συναπτά έτη καταδεικνύει πόσο πολύ οι πελάτες επαγγελματικών οχημάτων βασίζονται στα van και τα pickup της Ford για την απόδοση των επιχειρήσεών τους. Καθώς αναπτύσσουμε τη μοναδική μας πλατφόρμα λογισμικού, φόρτισης και υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη, είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι η Ford Pro θα παραμείνει ο αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών μας όσον αφορά την παραγωγικότητα».

Την αιχμή του δόρατος για την επιτυχία αυτή αποτέλεσε το Ford Transit Custom,το οποίο πέρυσι ήταν και πάλι το van στην κατηγορία 1 τόνου με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Το Transit Custom ήταν επίσης το όχημα με τις υψηλότερες πωλήσεις συνολικά στη Μ. Βρετανία, όπου η Ford συνεχίζει να ηγείται για 57 συνεχή χρονιά. Η Ford Pro παρουσίασε πέρυσι το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, τον ηλεκτρικό διάδοχο του μοντέλου.

Για 8η συνεχή χρονιά η Ford Pro κατακτά την 1η θέση στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: