Γέρακας: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι και απείλησαν ζευγάρι με κατσαβίδια

Θύμα ληστείας έπεσε για τρίτη φορά ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή του Γέρακα. Αυτή τη φορά, τέσσερις άνδρες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία που διαμένουν κοντά στην Αττική Οδό και τους απείλησαν με κατσαβίδια, αφαιρώντας τους χρήματα, χρυσαφικά και τιμαλφή.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ένας από τους κουκουλοφόρους χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού των ηλικιωμένων. Όπως μετέδωσε ο Αnt1, προσπάθησε να κάνει τον ηλικιωμένο να του ανοίξει, όμως όταν εκείνος είδε κάποιον που δεν γνώριζε επιχείρησε να του μιλήσει μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, οι άλλοι τρεις πήγαν από το πίσω μέρος, παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας και ακινητοποίησαν τον ίδιο και την σύζυγό του.

Υπό την απειλή κατσαβιδιών, ζήτησαν από το ηλικιωμένο ζευγάρι να τους πει σε ποιο σημείο κρύβουν τις οικονομίες τους και τα χρυσαφικά τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notioanatolika.gr, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, ενώ ο άνδρας του ζευγαριού τους παρέδωσε και έναν φάκελο με 800 ευρώ μετρητά, φοβούμενος για τη σωματική ακεραιότητα τόσο της συζύγου του όσο και του ίδιου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: