Γεωργιάδης σε Κυρίτση: Λάσπη σε μένα; Θα σας γδάρω!

Γεωργιάδης σε Κυρίτση: Λάσπη σε μένα; Θα σας γδάρω!Άγρια «κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτής της , Άδωνι Γεωργιάδη και δημοσιογράφου της Αυγής, Γιώργου Κυρίτση για τη λίστα Λαγκάρντ.

 «Να εμφανιστεί ο κ. Κυρίτσης τώρα γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα! Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου…
Τέλος η λασπολογία και οι φήμες. Περιμένω να ανασκευάσει. Σαν δεν ντρέπεται. Είμαι έξαλλος κ. Τσαπανίδου. Δεν παίζει κανείς με την υπόληψη κανενός! Η ευγένειας τελείωσε… Λάσπη σε μένα; Θα τους γδάρω», φώναζε ο κ. που ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του .

Ο κ. Κυρίτσης απάντησε ότι στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά πως ο πρώην σύζυγος της συζύγου του είναι και όχι εκείνη.

«Με εγκαλείται επειδή ο πρώην σύζυγος της συζύγου μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ;», δήλωσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Γεωργιάδης.

Τελικά, η της εκπομπής για να ηρεμήσει τα πνεύματα δήλωσε: «δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τη λίστα Λαγκάρντ», ο κ. Γεωργιάδης εκνευρίστηκε και πάλι λέγοντας πως δεν ανέχεται να του πετούν λάσπη κάτι που ξεκίνησε ο δημοσιογράφος που είπε ότι η σύζυγος του είναι στη λίστα Λαγκάρντ.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: