Γεωργιάδης για Τσίπρα και Πολάκη: Μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες


Μία αρκετά σοβαρή κατηγορία εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρίες για το νόμο που έφεραν τις πολυεθνικές και για την τιμολόγηση φαρμάκων.

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες» ανέφερε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν τις πολυεθνικές και για την τιμολόγηση φαρμάκων» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: