Γεωργιάδης: Επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα

«Η Αθήνα θα αποκτήσει τα επόμενα δύο χρόνια ένα αληθινό Κέντρο Καινοτομίας που θ” αξιοποιήσει το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, θα φέρει επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, σημαντικές επενδύσεις και θα συμβάλλει ώστε νέοι που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό να επιστρέψουν και να βρουν δουλειά στην Ελλάδα», αναφέρει το ΑΠΕ.

Αυτό επισημαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και & Επενδύσεων, “Αδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα, στις εγκαταστάσεις του υπό δημιουργία Κέντρου Νεοφυών Επιχειρήσεων στα κτίρια της παλαιάς ΧΡΩΠΕΙ.

«Το υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και ειδικά ο αρμόδιος υφυπουργός, κ. Χρίστος Δήμας, τρέξαμε με μεγάλη ταχύτητα όλες τις διαδικασίες για την δημιουργία του Κέντρου Νεοφυών Επιχειρήσεων στα κτίρια της παλαιάς ΧΡΩΠΕΙ στη Λεωφόρο Πειραιώς», προσθέτει ο υπουργός.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη σημερινή τους παρουσία τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στήριξε το εγχείρημα με τρόπο μοναδικό και το όραμά του για τη νέα Ελλάδα προσπαθούμε να υλοποιήσουμε και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Τζέφρι Πάϊατ, ο οποίος με την παρουσία του πιστοποιεί για ακόμη μια φορά το μεγάλο ενδιαφέρον αμερικανικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, σε συνέχεια της συμφωνίας που υπογράψαμε με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, κ. Πομπέο, να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα. Μία από τις εμβληματικές επενδύσεις της κυβερνήσεως Μητσοτάκη ξεκινά στο ΧΡΩΠΕΙ».

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: