Γεωργιάδης: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας ο Βαξεβάνης»

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ενώ στράφηκε και κατά των αντιπολιτευόμενων ΜΜΕ και κυρίως κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Αφορμή του ξεσπάσματος του υπουργού Ανάπτυξης  ήταν τα voucher των 600 ευρώ στους επιστήμονες, ως μέτρο στήριξης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως επελέγη αυτή η λύση επειδή υπήρχαν κονδύλια διαθέσιμα στο ΕΣΠΑ και πως η λίστα των ΚΕΚ είναι η ίδια με αυτή που ήταν εγκεκριμένη και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα ανεχθώ να μας κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΥΓΗ, ο Βαξεβάνης και η Εφημερίδα των Συντακτών… Αν τολμήσει να βγει κάποιος από αυτούς μαζί μου στην τηλεόραση θα φύγουν στην ταράτσα», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Μεγάλος κωμικός ο Βαξεβάνης, Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας…».

«Δίνω χρόνο στην κα Αχτσιόγλου να βγει στην τηλεόραση και περιμένω, η λίστα των ΚΕΚ που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ίδια με αυτά που είχε εγκρίνει η κα Αχτσιόγλου, με κατάρτιση…», είπε και συνέχισε: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Ο Τσίπρας με βλέπει και πηγαίνει στην ταράτσα».

Δείτε το σημείο μετά το 16:50

Πολιτική

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: