«Γενόσημα Φάρμακα, μύθοι και πραγματικότητα» στην Αλεξανδρούπολη

«Γενόσημα Φάρμακα, μύθοι και πραγματικότητα» στην Αλεξανδρούπολη
Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC)- Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης, πιστή στο καθήκον της να ενημερώνει το κοινό για θέματα που αφορούν την Δημόσια , διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 19:00 ημερίδα με θέμα «Γενόσημα Φάρμακα, μύθοι και πραγματικότητα» στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Στην ημερίδα αυτή θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν το πολυσυζητημένο θέμα των Γενοσήμων Φαρμάκων στην .



Υπό τον συντονισμό του Αναπληρωτή Καθηγητή Φαρμακολογίας του ΔΠΘ κύριου Μανωλόπουλου Ευάγγελου, το κοινό θα ενημερωθεί από τους διάφορους ομιλητές για τις βασικές έννοιες των γενοσήμων και την ασφάλειά τους, την εμπορική και οικονομική τους διάσταση και την εφαρμογή τους στην κλινική πράξη. Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στους φοιτητές που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από τη HelMSIC.
Σας περιμένουμε όλους για να εκφράσετε τις απορίες σας και να ενημερωθείτε!
«Γενόσημα Φάρμακα, μύθοι και πραγματικότητα» στην Αλεξανδρούπολη
Τι είναι η HelMSIC;
Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical StudentsInternational CommitteeHelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού, μη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές ιατρικής και αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών ιατρικής και η προώθηση της υγείας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr και στο www.alexandroupolis.helmsic.gr.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: